Hadházy nagyon kiakadt, hogy Schiffer András elment az ellenzéket szidni a Pesti Srácok TV-jébe

Hadházy szerint megalkuvás, hogy egykori LMP-s párttársa a Fidesznél jópofizik.

Néhány napja indult csak el a Fidesz fiatalokat behálózni igyekvő új propagandatévéje, a Pesti TV, a műsorba máris elment díszellenzékiként szerepelni Schiffer András, az LMP korábbi elnöke.

Az eset miatt Schiffer egykori párttársa, Hadházy Ákos a közösségi oldalán fakadt ki, idézzük:

„Három napja él (állítólag az ingyenesen elérhető alapcsomagokban?) a kormány legújabb propaganda tévéje, a Pesti Srácok nevű revolverlap által kreált Pesti TV.

A harmadik napig kellett várni, amíg a „jókedvű, fiatalos, lendületes és laza politikai show-ban” megjelent Schiffer András.

Közvetlenül azután, hogy a műsor első felében jóízűen kiröhögik a Leszboszon leégett menekült tábor lakóit, Jeszenszky művész úr bekonferálta majd következetesen a kevés „JÓFEJ ELLENZÉKIKÉNT” méltatta őt.

Aztán már közösen nevetgélve gyalázzák az ellenzéket és megállapítjàk, hogy a kormány oldala nem fél az ellenvéleményektől és kifejezetten toleráns. Bár a vendég megjegyzi, hogy amit Vonával csináltak, az azért nem volt szép. Néhány dolgot hozzáfűznék, háttérinfókat és egy véleményt.

– Pár napja nagy nehezen betekinthettem néhány iratba a miniszterelnökségen, amely arról szól, melyik újság mennyit kaszál a kormány milliárdos hirdetésein. Az ott látott dokumentumokból másolatot kértem, ha megkapom, sok részletről beszámolok majd.

Most csak annyit: a pestisracok.hu hecclap es az azonos kiadó által kiadott teljesen ismeretlen társlapja, a nullahategy.hu csak április-június között összesen 200 MILLIÓ FORINTOT kapott az összesen 13,6 milliárdos (!) propaganda hirdetésből (tudják, amik a „nemzeti konzultációról” és a kormány hőstetteiről szólnak). A járvány alatt ennél többet költött a kormány, de csak ennyi dokumentumot láttam.

– Amikor az LMP társelnöke lettem, a párt egy korábbi vezetője azt tanácsolta, hogy az „igazán durva” ügyeket inkább ne én hozzam nyilvánosságra, mert akkor majd nem engednek beszélni az általuk irányított médiában, sőt, bosszúból le is járatnak majd.

Érzem, hogy más pártoknál is vannak az ellenzékben olyan „reálpolitikusok”, akik ehhez tartják magukat, de ez a taktika nem csak erkölcstelen, hanem oktalan is. Ugyanis a Fidesz propagandistái úgyis csak addig fogják simogatni az illetőt, amíg az veszélytelen és súlytalan.

Ha a fondorlatosan megalkuvó taktikával a propagandatévékbe bejutó ellenzéki politikus erősödne, nyugodt lehet felőle, hogy egy idő után el fogják őt felejteni meghívni jópofizni, rosszabb esetben pedig jönnek a lejáratások.

-Schiffer Andrásnak igaza van abban, hogy abnormális az a közbeszéd, ami az országban van. Azt felejti el, hogy a tények és érvek helyett a nettó heccpropaganda bevezetéséért az évi 150 milliárd közpénzből kitartott propaganda gépezet a felelős.

Erre azonban nem a megalkuvás a jó válasz, hanem a küzdelem. Rajtunk áll, mindannyiunknak egyenként el kell dönteni, hogy mit választunk. Ha sokan döntenek jól, akkor leszünk százezren a Kunigunda utcában.”

Három napja él (állítólag az ingyenesen elérhető alapcsomagokban?) a kormány legújabb propaganda tévéje, a Pesti Srácok…

Közzétette: Hadházy Ákos – 2020. szeptember 18., péntek

.

Valódi Hírek