Egy barátság vége: Puzsér keményen kiosztotta Dancsó Pétert a legújabb aljassága miatt

Pedig korábban nagyon jóban voltak.

Beszámoltunk róla, hogy a tinédzserek körében rendkívüli népszerűnek számító Dancsó Péter nevű videós a fél Youtube-közösséget kiakasztotta, amikor egy fiatal fiút alázott meg ország-világ előtt.

A 14 éves, almásfüzitői illetőségű Udvardi Péterrel még májusban csinált videóriportot az Index. A kissrác afféle csodagyereknek számít helyben: kijavíttatja a településén lévő úthibákat, lezáratná a romos vasútállomást, amihez petíciót is indított, de szívesen tanulmányozza az alkotmányt és gyakran vált levelet a brit királyi családdal is.

Ő figurázta ki videójában Dancsó Péter, aki 1,17 millió követőjével a legnézettebb youtubernek számít Magyarországon, lényegében a 18 év alatti internet-használók többsége fel van iratkozva a csatornájára.

Az esetre most reagált Puzsér Róbert is, aki korábban Dancsó barátja volt: szerepeltek közös tévéműsorokban és fellépőesteken is, mostanra azonban úgy tűnik, végleg megromlott a viszony kettejük között.

Puzsér a vasárnap publikált videójában párhuzamot von Dancsó és a korábban szintén fiatalkorúakat alázó Sebestyén Balázs között. A kritikus szerint Dancsó elleste Sebestyén viselkedésmintáit, hogy ő is gonosz, gátlástalan bántalmazóvá váljon.

Puzsér videóját itt tudod megnézni:

.

 

Valódi Hírek