Kiakadt Tóth Gabi és a fél Youtube-világ, miután Dancsó Péter egy 14 éves srácot alázott nyilvánosan

Az a legenyhébb kifejezés, hogy nem volt elegáns, amit Dancsó művelt.

„14 évesen oldja meg a település problémáit” – ezzel a címmel készített videót az Index még májusban az almásfüzitői Udvardi Péterről, aki 14 évesen próbálja megoldani települése problémáit.

A csodagyerek srác kijavíttatja az úthibákat és lezáratná a romos vasútállomást is, amihez petíciót is indított. Szívesen tanulmányozza az alkotmányt és gyakran vált levelet a brit királyi családdal.

Ő figurázta ki legfrissebb videójában Dancsó Péter, aki 1,17 millió követőjével a legnézettebb youtubernek számít Magyarországon. Lényegében a 18 év alatti internet-használók többsége fel van iratkozva a csatornájára, hatalmas tehát a felelőssége.

Dancsó a legfrissebb, „Problémamegoldó Peti haladéktalanul intézkedik!” című ironikus videójával eléggé kivívta a magyar YouTube- és a celebvilág haragját.

Dancsó ugyanis élcelődő stílusban beszélt Udvardiról, kiforgatva az eredeti tartalomban elhangzottakat.

A botrány hatására Dancsó azóta törölte az eredeti videót, azonban számos más youtuber készített már videót a jelenségről, mindannyian elítélték, ahogy a 33 éves Dancsó beleszállt az Almásfüzitőt jobbítani kívánó tinédzserbe.

Ez itt egy ilyen reakcióvideó, amiből nagyjából megérthető, hogy mi történt:

.
Nemcsak youtuberek, hanem celebek is reagáltak a dologra, Tóth Gabi például csütörtöki posztjában keményen nekiment Dancsónak.

Azt írja:

„Magyarország legnépszerűbb vloggere, influencere enyhén szólva is megalázta ezt a roppant értékes és intelligens srácot!

Szeretném hát megosztani, hogy mindenki lássa Udvardi Petit, aki már most többet tett a környezetéért, mint 33 évesen Dancsó Péter…

De inkább beszéljünk Udvardi Péterről, aki 14 éves , sokak számára követendő példa!! Nekem az ő és a hozzá hasonló fiatalok adnak reményt, hogy az én gyermekem is egy értékes világban, értékes emberekkel szocializálódhat! Hajrá Peti! Soha ne engedd, hogy elvegyék a hited! 👏🏻❤️”

– fogalmazott az énekesnő.

Dancsó Péter egyelőre nem reagált az ügyre közösségi oldalain.

(via 24.hu)

Valódi Hírek