Szijjártó kirúgná a külügyből azokat, akik otthonról dolgoznának a járvány alatt

Vannak egyenlők, és vannak egyenlőbbek.

Volt még egy nagyon fontos varázskifejezés: home office és az erre vonatkozó törekvés. Ezt sem engedélyeztem, és

nem fogom engedélyezni a jövőben sem

– ezt mondta a 444.hu cikke szerint a nagyköveti értekezleten Szijjártó Péter.

Azt kértem a helyettes államtitkároktól és a főosztályok vezetőitől, hogy írják össze azoknak a munkatársaknak a nevét, akiknek a teljesítményét és a munkáját ebben a helyzetben nélkülözni tudják. És zárójelben tettem hozzá, hogy akkor ezt véglegesen meg is köszönhetik. Érdekes módon egyetlen egy név felírására sem került sor ezekre a listákra” – mondta a külügyminiszter, akiről nemrég derült ki, hogy a fehérorosz válságról szóló egyeztetéseket Szíjj László, állami megrendelések százmilliárdjait kapó magyar milliárdos luxusjachtjáról bonyolította le.

Szijjártó azt is mondta: „szakszervezetesdit eddig sem játszottunk a minisztériumban, ezután sem fogunk. Külpolitikát csinálni felelősség, a magyar Külgazdasági és Külügyminisztériumban dolgozni különleges felelősség, amely nem csak a jó időkben, hanem a rossz időkben is feladatokat jelent. És aki ezt nem vállalja, annak nyitva állnak az épület ajtói, természetesen a kifele irányban is.

Hogy a külügyminiszter pontosan hogyan került az állami megbízásokból meggazdagodó üzletember jachtjára, azt kedden több újság is szerette volna megtudni tőle, hogy mire jutottak, arről itt írtunk bővebben:

https://nyugatifeny.hu/2020/08/25/itt-a-teljes-video-mint-egy-zarlatos-robot-ugy-beszelt-felre-szijjarto-a-luxusjachtozasarol

Valódi Hírek