Rákay Philip visszatért és aláírásgyűjtésbe kezdett Gyurcsány Ferenc ellen

Kemény ez a nyár.

A zenetévés bulvárpojácából lett fideszes buzgómócsing petíciót írt az Origóra és aláírásgyűjtésbe kezdett Gyurcsány Ferenc ellen.

A Rákay Kálmánként anyakönyvezett, de valamiért a Philip művésznevet használó egykori Kossuth téri tömegbecslőnek az nem tetszett, hogy a DK elnöke belengette: egy kormányváltás után a teljes színházi szakmára rátehénkedő, politikai kinevezett Vidnyánszky Attilából földönfutó lesz.

Rákay emiatt írásában Leninhez, Hitlerhez és Sztálinhoz hasonlítja Gyurcsány Ferencet, és felszólítja a magához hasonló „jóérzésű magyarokat”, hogy írják alá a petícióját, amelyben tiltakoznak a gyurcsányi „fenyegetés” ellen.

A petíciót eddig olyan európai értelemben vett fideszes értelmiségiek írták alá, mint Apáti Bence balett-táncos, Nacsa Olivér humorista, Jeszenszky Zsolt provokátor vagy Bayer Zsolt polgárháborús uszító.

Azt nem tudni, hogy több évnyi jótékony hallgatás után mi késztette Rákay Philipet arra, hogy politikailag reaktiválja magát, de a friss hírek szerint Rákay nagy erőkkel terjeszkedik a Balaton-felvidéken, így esélyes, hogy Vidnánszkyhoz hasonlóan neki is van félnivalója egy esetleges elszámoltatástól.

 

Valódi Hírek