Vona Gábor olyan dumával védte meg Szijjártó luxusjachtozását, hogy visszaadod a lakcímkártyádat

És ez az ember valaha egy 20 százalékos párt elnöke volt.

Látványos lejtmenetben van a Jobbik egykori elnöke, amióta faképnél hagyta a közösségét és Youtube-sztárnak állt, hogy ilyen videókat gyárthasson:


.

Vona Gábor szerdán este a Facebookon vette védelmébe Szijjártó Pétert, akit egy állami közbeszerzéseket zsinórban nyerő oligarcha luxusjachtján csíptek el az Adrián.

Vona azt írja:

„Bár számtalan dologban nem értek egyet a kormány külpolitikájával, ha valakit nem lehet munkakerüléssel vádolni, az éppen Szijjártó Péter. Az elmúlt hetekben legalább háromszor megkerülte a Földet (Most a tartalmi részbe ne menjünk bele, koncentráljunk csak a munkatempóra!)”

A Jobbik-elnökből lett influenszer hozzáteszi:

„Azt meg nagyon a legaljának tartom, amikor a magyarok ,,nyaralási irigységére” építünk fel egy lejárató kampányt. (…) Mert valójában nem az zavarja az embereket, hogy honnan egyeztetett telefonon a külügyminiszter, hanem az, hogy egy luxusjachton volt.”

Vona Gábor bántóan ostoba és sekélyes érveivel szemben Oroszi Babett rövidebben >>ITT<<, Rényi Pál Dániel pedig hosszabban >>ITT<< magyarázta el, hogy mi a súlyos probléma Szijjártó jachtozásával.

Vona Gábor is bölcsebb maradt volna, ha inkább olvasott vagy hallgatott volna a kényszeres megmondás helyett.

A Jobbik ex-elnökének teljes posztját >>IDE KATTINVA<< találod, a számára ajánlott irodalmunkat pedig alább:

A tényfeltáró újságíró elmondta, mi a súlyos probléma Szijjártó luxusjachtozásával

.

A korrupciógyanús jachtozás egy dolog, de a külügyminiszter szándékosan megvezette a közvéleményt. Szijjártónak nem kell izgulnia: a rendszer a hozzá hasonló lojális katonákra épül.

Közzétette: 444 – 2020. augusztus 19., szerda

.

Valódi Hírek