Fogyókúrát javasol Orbánnak egy fideszes nyugdíjas-szervezet, mert szerintük nagyon elhízott

Aggódnak a miniszterelnök úrért.

Évek óta szolgáltat megbízható humorforrást az újságíróknak- és olvasóknak a Honfoglalás 2000 nevű Fidesz-rajongó jobboldali nyugdíjasklub, amelynek közleményeit rendszeresen közlésre érdemesnek találja az MTI.

(Ellentétben néhány valódi támogatottságú ellenzéki pártéval, akikét cenzúrázzák).

A Honfoglalás 2000 Egyesület elnöke egy bizonyos Szilvásy György, a Csurka-féle MIÉP volt pártigazgatója, aki az elmúlt években a kommunista Thürmer Gyula tüntetőpartnereként tűnt fel a nyilvánosságban, bizonyítva, hogy a pártpaletta valójában kör alakú, ahol a szélsőbal és a szélsőjobb összeér.

Róla van szó:

.

A szervezet legfrissebb közleménye azonban minden korábbinál parádésabbra sikerült: úgy kezdődik, mint egy átlag agyhalott Orbán-rajongó kommentje a miniszterelnök Facebook-oldalán, azonban úgy folytatódik, hogy ha nem hozza le az MTI, nem is hisszük el, hogy ilyen létezik.

Egy szó változtatás nélkül idézzük, mert megérdemli:

HONFOGLALÁS 2000 EGYESÜLET: LEVÉL A FELESÉGNEK

A civil szervezet és a magyarok milliói tisztelik, szeretik az elért eredményes munkája miatt is a Miniszterelnök Urat.

Úgy gondoljuk, hogy aki egy ország döntő többségének bizalmát élvezi, annak kötelessége odafigyelni egészségére, például a napi kalória bevitelre, nem kockáztathatja egészségét súlyfölösleggel, de a róla kialakult – úgymond látképre is vigyáznia kell.

Jelen levelünkben arra kérjük Orbán Viktorné Asszonyt, hogy továbbra is viselje gondját férjének, és beszélje meg vele, hogy az XXL méretű öltönye helyett a karcsúbb, XL-t részesítse előnyben.

A Miniszterelnök Úr sportember, rajong a fociért, bizonyára jól érzi magát a fiatalok társaságában, ugyanakkor jó példát kell felmutatnia kondíciója tekintetében is!

Magyarország kis ország, de miniszterelnökünknek köszönhetően súlyunk, befolyásunk megnőtt a nagyvilág szemében! Ezt a pozíciót szeretnénk megtartani, ezért bátorkodunk levelünket eljuttatni a címzetthez.

A Miniszterelnök Úr Európa meghatározó személyisége, s figyel rá az egész Világ!

Bízunk benne, hogy jó szándékból fakadó levelünket sem Orbán Úr, sem pedig kedves Felsége nem érti félre! Jó egészséget, és további sikeres ország-építő munkát kíván az Orbán családnak:

Szilvásy György, elnök

a Honfoglalás 2000 Egyesület tagsága nevében is.

(MTI nyomán)

Valódi Hírek