Hatalmas akcióval napokon belül nyílik Tiborcz István luxus kastélyszállója (+fotók)

Már várják a tehetősebb pihenni vágyókat.

Eredetileg már tavaly ősszel megnyílt volna, azonban a koronavírus-járvány miatt csúszott az átadás, így végül idén júliusban nyitja meg a kapuit Tiborcz István, a miniszterelnök vejének 19 szobás turai kastélyszállója – vette észre az mfor.hu.

A cikk szerint Tiborcz 20 százalékos nyitási kedvezményt ad a 2020. július-augusztus közötti érkezésre.

„Használja ki ezt az egyedüli lehetőséget és fedezze fel elsőként a BOTANIQ Turai Kastély csodálatos világát!”

– szól a rendkívüli ajánlat.

Pontosan még nem lehet tudni, hogy mennyibe fog kerülni egy éjszaka a kastélyszállóban, mert a foglalási rendszert még nem nyitották ki.

Jó hír viszont, hogy Tiborcz István kastélyszállójában

SZÉP-kártyával

is fizethetnek majd a magyar munkavállalók, ha úgy döntenek, hogy esetleg a Schossberger-lakosztályban szeretnének eltölteni néhány nyugodt napot.

fotó: botaniqkastely.hu

fotó: botaniqkastely.hu

„A lakosztályhoz egy 50 négyzetméteres privát terasz társul, amely kiváló helyszíne lehet a kellemes reggeliknek vagy a romantikus vacsoráknak.

Nappalija, valamint az óratoronyban kialakított étkezője meghitt színteret biztosít baráti összejöveteleknek vagy egy kellemes napot záró vacsorának”

– olvasható a szálloda bemutatkozásában.

A kastély minden szobájában kézzel készített kasmír matracok várják a magyar munkavállalókat, a szobákból pedig a páratlan 10 hektáros kastély parkra nyílik kilátás.

A miniszterelnök veje a Portfoliónak adott interjúban úgy fogalmazott: a Turai Kastély kész, terveik szerint július 15-én nyitják a foglalási rendszert.

A korábbi adatok szerint legalább 4,5 milliárd forintba került a felújítás.

A kastély konkrétan a TRA Real Estates Kft. nevű céghez tartozik, amely Tiborcz István által tulajdonolt BDPST Zrt. tulajdonában van.

Ebből a cégből a fiatal üzletember a 2019-es teljesítmény után 2,3 milliárd forintos osztalékot vett ki, miközben 4,8 milliárd forintos profittal zárt.

Orbán Viktor vejének van már egy ötcsillagos szállodája: a BDPST tavaly vásárolta meg a TémaDesign Kft. 100 százalékos üzletrészét Mészáros Lőrinc nagyvállalkozótól, melynek értéke 979,7 millió forint volt.

Így ő a végső tulajdonosa a tarcali ötcsillagos Andrássy Rezidencia szállodának is, amely amúgy

324,5 millió forint

vissza nem térítendő állami támogatást kapott a Magyar Turisztikai Ügynökség által kiíírt Kisfaludy-pályázatokból.

(mfor.hu)

Valódi Hírek