Kálmán Olga drámai videóban fordult a magyarokhoz az Index kinyírása miatt

Ide jutottunk 2020-ra.

Három perces videóban foglalkozik az Index körül kialakult helyzettel Kálmán Olga, a DK elnökségi tagja, aki a politikusi karrierje előtt évtizedekig a média élvonalában dolgozott, így van némi fogalma a témáról.

Kálmán Olga szerint Orbánék 2010-ben rájöttek: nem az a veszélyes rájuk nézve, ha szétlopják az országot, hanem csak az, ha erről az emberek tudomást szereznek.

Ezért elkezdték módszeresen megszüntetni vagy a saját oldalukra átállítani az addig független médiumokat.

Kálmán Olga emlékeztet a fideszes propagandacsatornává züllesztett közmédiára, vagy az MTI-re, amely már évek óta nem hajlandó lehozni olyan ellenzéki közleményt, amely az Orbán-család gazdagodásáról vagy Mészáros Lőrincről szól.

A volt műsorvezető kitér a bezáratott Népszabadságra, a felvásárolt és Fidesz-csicskává züllesztett Origóra, TV2-re, megyei laphálózatra.

Most az Index van a soron, ők a legnagyobb független hírportál, Orbánék ezt akarják szétverni.

„Mert a gyáva miniszterelnökünk fél az igazságtól, pontosabban hogy az emberek megtudják róla és a korrupt rendszeréről a valóságot”

– mondja Kálmán Olga, aki szerint azonban az Orbán-kormány vége így is el fog jönni, mert a hazugságnak mindig ára van, Orbán Viktor pedig valójában a magyaroktól, az országtól fél.

Nézd meg a teljes videót:


.

Valódi Hírek