Az MTI nem hajlandó leadni Szél Bernadett és Hadházy Ákos közleményét – Mi megtesszük

A független képviselők legújabb akciójukra akarták felhívni a figyelmet.

Nem tette közzé az MTI Szél Bernadett és Hadházy Ákos független országgyűlési képviselők közleményét, arra hivatkozva, hogy az megsérti a működési szabályokat – mondta el Szél Bernadett a 24.hu-nak.

Szél és Hadházy a legújabb akciójukra szerették volna felhívni a figyelmet.

Arra kérik az embereket, hogy ne a hivatalos borítékban, hanem nekik küldjék vissza a legújabb nemzeti konzultáció íveit.

Íme a közlemény, amit változtatás nélkül közlünk:

Összegyűjtjük a nemzeti manipulációs kérdőíveket

A napokban indul a nemzeti konzultációnak nevezett nagyszabású manipulációs kampány, aminek célja nem az emberek véleményének megismerése, hanem ellenkezőleg, a kormánynak tetsző vélemények előállítása.

Mi most arra vállalkoztunk, hogy begyűjtjük a nemzeti konzultáció kérdőíveit, hogy megmutassuk: létezik az a Magyarország, amelyik nem kér a propagandából és nem kér a hazugságokból. A józan, tisztességes és igazságszerető Magyarország, jelenti, létezik és változást akar!

Még véget sem ért a járvány, a kormány máris kedvelt propagandaeszközéhez nyúlt, a kormányzást helyettesíteni hivatott nemzeti konzultációhoz. Ennek egyetlen célja, hogy továbbra se a valós problémákkal foglalkozzunk, hanem azokkal a kreált ellenségekkel, akikkel szemben Orbán Viktor a nemzeti érdek védelmezőjeként léphet fel.

Amíg mi a képzelt ellenségekkel harcolunk, ők bevezetik a rabszolgatörvény 2.0-t, megtagadják az egészségügyi és szociális dolgozók bérköveteléseit, magukra hagyják a munka nélkül maradt embereket, kivéreztetik az önkormányzatokat, tíz évre titkosítják az országot eladósító nagyberuházás szerződéseit, oligarcháik pedig zavartalanul csapolják tovább a közpénzt.

Az ívek begyűjtésével lehetőséget szeretnénk adni minden józanul gondolkodó, tisztességes és változást akaró állampolgárnak, hogy kifejezze véleményét. Azt kérjük a választóktól, hogy ne dobják a kukába az üres kérdőívet, hanem juttassák el hozzánk a Facebook-oldalunkon elérhető címre. A konzultációs ív elküldésével, anonim módon üzenhetünk a kormánynak: sokan vagyunk és nem maradunk csendben!

Szél Bernadett
Hadházy Ákos

Valódi Hírek