Újabb hatalmas pofont kapott az Orbánt kritika nélkül kiszolgáló lakájmédia

Semmi különös, csak megint lebuktak.

A Demokratikus Koalíció újabb pereket nyert a hazugságokat terjesztő, fideszes pártújságként viselkedő Origo ellen – írja a párt lapunkhoz eljuttatott közleményében.

Dr. László Imréről, Újbuda polgármesteréről (képünkön) hamisan állították, hogy egy nőt zaklatott korábban.

Oláh Lajos országgyűlési képviselőről pedig, hogy köze volt a Szeviép-ügyhöz.

Az Origo.hu-nak most közzé kell tennie, hogy hazugságokat terjesztett a két politikusról.

A Demokratikus Koalíció mindig az igazság pártján áll, és megvédi az aljas módon megvádolt és meghurcolt politikusait. Ideje megtanulnia az Origo-nak és minden más fideszes propagandaújságnak is, hogy a hazugságokkal elképesztően könnyű megbukni, és soha nem fogjuk annyiban hagyni az ócska lejáratási kísérleteket. Lehet, hogy most kifizetődőnek tartják a gyenge és gyáva Orbán-rezsim érdekeinek kiszolgálását, de ha megbukik a kormány, magával rántja az összes talpnyaló fideszes pártfirkászt is, ezzel jó, ha tisztában vannak” – fogalmaz a párt közleménye.

A 24.hu emlékeztet: szerdán amiatt marasztalták el jogerősen az Origót, mert egy “titkos összeesküvés résztvevőinek” állította be azokat a civil aktivistákat, akik 2018 decemberében részt vettek a túlóratörvény elleni tüntetések előkészítésében. Az ítélet szerint a portálnak bocsánatot kell kérnie és sérelemdíjat kell fizetnie a listázott civileknek.