Vadai Ágnes teljesen kiakadt azon, amit Kövér László mondott neki ma egy zárt ülésen (+videó)

Minden nap képes alulmúlni önmagát a házelnök.

Vadai Ágnes élő videóban jelentkezett be a Házbizottság csütörtöki ülése után.

A DK parlamenti képviselője elmondta: a zárt ülésen szóvá tette Kövér László elmúlt időszakban tanúsított minősíthetetlen viselkedését, jelesül, hogy

  • idő előtt belefojtja a szót az ellenzéki képviselőkbe,
  • kitagadta az ellenzéket a magyar nemzetből,
  • „szánalomra méltónak” nevezte azokat a Szabó Tímeához hasonlatos ellenzéki képviselőket, akiknek a személyi száma kettessel kezdődik.

Vadai kezdeményezte, hogy Kövér Lászlóra az országgyűlés tekintélyét sorozatosan és súlyosan sértő magatartása miatt büntetést szabjanak ki.

Az ügyből hosszú vita kerekedett, amelynek során a jelen lévő házelnök is magához ragadta a szót, és szó szerint azt bírta mondani Vadainak (aki ezt le is jegyzetelte):

„Pusztán biológiai adottságai alapján senki nem tekinthető nőnek. Erkölcsi és mentális értelemben nem minősíthető nőnek az, aki nem tölti be a női princípiumot”.

Kövér hozzátette azt is: férfinak sem tekinthető mindenki, akinek a személyi száma egyessel kezdődik. Volt olyan ellenzéki önkormányzati képviselő, akit „szúnyogcsődörnek” nevezett, élcelődött az Isztambuli Egyezménnyel, valamint műszervezeteknek minősítette a TASZ-t (Társaság A Szabadságjogokért) és a NANE-t (Nők a Nőkért Együtt az Erőszak Ellen).

Vadai videóját itt tudod megnézni:


.

Kapcsolódó cikkeink:

Az egyetemi tanár bepöccent és elküldte Kövér Lászlót a vérbe

.

Egy fiatal lány úgy kiosztotta a nőgyűlölő Kövér Lászlót, hogy a házelnöknek leszáradt a bajsza

.

Valódi Hírek