Nem számít a koronavírus, megtartják Rogán Cecília szépségversenyét

Már toborozzák a jelentkezőket.

Rogán Antaltól való válása után is megőrizte a NER-hez fűződő kapcsolatait Rogán Cecília, aki Orbán Viktor idei évértékelőjén már „saját jogon” vett részt.

Az egykori miniszterfeleség szépségversenye, a Magyarország szépe most közleményben tudatta, hogy a koronavírus-járvány ellenére is megtartják a rendezvényt.

A 24.hu vette észre a Miss World Hungary Instagramján kiadott közleményt, amelyben már jelentkezésre buzdítják a szépségkirálynő-jelölteket:

„Természetesen az elmúlt hetekben a különböző csatornáinkon mi is számtalan kérdést kaptunk már az idei versennyel kapcsolatban, így nagy örömmel közöljük a hírt, hogy a terveink szerint A MAGYARORSZÁG SZÉPE – MISS WORLD HUNGARY-T IDÉN IS MEGRENDEZZÜK!

A Miss World ma már az egyetlen olyan szépségverseny, amelyről a világ több száz tévécsatornája számol be, vagy közvetít élőben. Idén pedig már a 70. alkalommal választhatják majd meg a világ legszebbjét.

A koronavírus-járvány miatt természetesen folyamatosan követjük mi is a híreket, így konkrétumokról csak a későbbiekben tudunk majd beszámolni.

Ez az időszak a leendő királynő-jelölteknek azonban hasznos lehet a versenyhez való felkészüléshez, ebben pedig mi magunk is segítünk majd. Más dolgod így egyelőre nincs! – Csatlakozz a legszebbek közösségéhez, légy Te Magyarország Szépe!‼️”

– írják felhívásukban.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

KÖZLEMÉNY! 👑Miss World Hungary 2020 – Magyarország Szépe👑 🎉🎂Jubileum – 70 éves a Miss World🎂🎉 Természetesen az elmúlt hetekben a különböző csatornáinkon mi is számtalan kérdést kaptunk már az idei versennyel kapcsolatban, így nagy örömmel közöljük a hírt, hogy a terveink szerint 👑 A MAGYARORSZÁG SZÉPE – MISS WORLD HUNGARY-T IDÉN IS MEGRENDEZZÜK! 👑 A Miss World ma már az egyetlen olyan szépségverseny, amelyről a világ több száz tévécsatornája számol be, vagy közvetít élőben. Idén pedig már a 70. alkalommal választhatják majd meg a világ legszebbjét. A koronavírus-járvány miatt természetesen folyamatosan követjük mi is a híreket, így konkrétumokról csak a későbbiekben tudunk majd beszámolni. Ez az időszak a leendő királynő-jelölteknek azonban hasznos lehet a versenyhez való felkészüléshez, ebben pedig mi magunk is segítünk majd. A Magyarország Szépe korábbi nyertesei, szakértőink, a verseny zsűritagjai segítenek majd a jelentkezőknek a felkészülésben az elkövetkezendő hetekben. Érdemes tehát feliratkozni a közösségi oldalainkra, ahol minden fontos információ mellett ezeket a hasznos tanácsot, tippet, praktikát is közzétesszük majd! Sőt, élőben is lehet majd kérdezni a illetékeseket! 🥰Más dolgod így egyelőre nincs! – Csatlakozz a legszebbek közösségéhez, légy Te Magyarország Szépe!🥰 ‼️JELENTKEZÉS ÉS CASTING HAMAROSAN… – ÁLLJ KÉSZEN!‼️ Facebook: https://www.facebook.com/magyarorszagszepe/ Instagram: https://www.instagram.com/missworldhungary/ #magyarorszagszepe #missworldhungary #missworld2020 #magyarorszagszepe2020 #missworldhungary2020 #jubileum #jelentkezz

Magyarország Szépe (@missworldhungary) által megosztott bejegyzés,


.

Valódi Hírek