A DK 8000 arcmaszkot, védőruhákat, véroxigén-mérőt vitt a Péterfy Kórháznak (+videó)

A kormány helyett a kivéreztetett ellenzék segít.

“Járvány esetén egy főszabály van, az emberi élet védelme a legfontosabb” – mondta Dr. Oláh Lajos a DK parlamenti képviselője a Péterfy Sándor Utcai Kórház udvarán, ahová újabb adományokat vitt DK Erzsébetvárosi Szervezete.

Oláh Lajos köszönetet mondott az orvosoknak, nővéreknek, takarítóknak, gondnokoknak, akik a járvány idején is teszik a dolgukat.

A DK-s képviselő elmondta: igyekeznek mindenben segíteni a kórház munkáját, nemrég mosógépet, szárítógépet, vérnyomásmérőt, véroxigén-mérőt adtak, most pedig köszönetük jeleként további 8000 maszkot, valamint védőruhákat és védőszemüvegeket vittek nekik.

Niedermüller Péter, Erzsébetváros polgármestere is megköszönte az egészségügyi dolgozók munkáját és hozzátette: bár a kórházak állami fenntartásban vannak, ám mégis a kerület részei, ezért kötelességüknek érzik, hogy a lehetőségeikhez mérten ők is támogassák a munkájukat.

A kórház főigazgatója megköszönte az adományokat és azt a 60 millió forintot is, amit a Niedermüller vezette önkormányzattól kaptak. Elmondta: nagyon nagy segítséget jelent ez nekik.

Videó:

8000 védőmaszkot adományozunk a Péterfy Sándor utcai kórháznak

8000 védőmaszkot adományozunk a Péterfy Sándor utcai kórháznak. Mert a kormány hazudik: nincs elég védőmaszk az egészségügyben!Kövesd élőben, és oszd meg Dr. Oláh Lajos és Niedermüller Péter közös sajtótájékoztatóját! 🇭🇺🇪🇺

Közzétette: Demokratikus Koalíció – 2020. április 17., péntek

.