A legmagasabb állami kitüntetésre javasolják Müller Cecíliát

„A járvány kezdete óta kifejtett szakszerű, megnyugtató orvosi és emberi tevékenysége miatt”.

Ezt kéri a Honfoglalás 2000 nevű holdkóros szervezet, amelynek közleményeit valami rejtélyes oknál fogva rendszeresen szemlézi az MTI.

Szerdán szó szerint ezt tették közzé:

A Honfoglalás 2000 a sajtón keresztül mond köszönetet Dr. Müller Cecilia Főorvos Asszonynak, a járvány kezdete óta kifejtett szakszerű, megnyugtató orvosi, emberi tevékenysége kapcsán.

A koronavírus-járvány miatt kialakult veszélyhelyzetben rendkívül fontos a társadalom minden részletre kiterjedő őszinte, világos tájékoztatása, elkerülendő, hogy az álhíreket terjesztők miatt ne alakuljon ki pánikhangulat az emberekben.

Jóllehet a járvány vége még nem látható, azt máris észlelik az emberek, hogy a Főorvos Asszonynak kiemelkedő szerepe van a veszély elleni küzdelemben, melyet bizonyítanak a járványról nap, mint nap közzétett adatok is.

A Honfoglalás 2000 Egyesület kéri, hogy a kormány méltányolja Müller Cecília kiemelkedő teljesítményét, és alkalomadtán a legmagasabb állami kitüntetés odaítélésével díjazza.

Kérjük továbbá, hogy a kormányzat ne feledkezzen meg mindazok erkölcsi és anyagi elismeréséről sem – orvosok, egészségügyben dolgozók, kormányzati szervek és személyek – akik, ill. amelyek áldásos tevékenységükkel közreműködnek a veszély elhárításában.

(via MTI)

Valódi Hírek