Hatalmasat hazudott Rácz Zsófia, most pedig percenként törli ki az ezt lebuktató kommenteket

Kínos!

Az Index kedden írta meg, hogy a kinevezése óta próbálnak interjút készíteni a 22 éves helyettes államtitkárral, Rácz Zsófiával, azonban a megkereséseikre nem kaptak választ, a politikus eseményeit pedig titkolják a nyilvánosság elől.

Februárban viszont két sajtónyilvános eseményt is meghirdettek, amelyeken a program szerint megjelent Rácz Zsófia is.

Február 20-án Győrben beszédet mondott a Városi Diák Fórum ülésén, ahol az Index cikke szerint nem állt velük szóba a politikus, a második rendezvényt pedig lemondta.

Rácz Zsófia a Index cikkére tegnap egy szmájlikkal teleszórt választ közölt a Facebook-oldalán, amiben azt füllentette, hogy az Index Győrben lehetőséget kapott interjú készítésére, de a riporternek nem jutott eszébe egyetlen kérdés sem.

Idézzük Ráczot:

“Hol bújtatják a 22 éves helyettes államtitkárt?”😱🤭

Teszi fel a költői kérdést az Index mai “oknyomozó” (LOL) cikkében 🙄

Azért van abban valami szép, hogy amikor a cikket jegyző újságíró Győrben szemtől szemben állt velem és megkérdeztem, hogy van-e kérdése, ott furcsa módon hirtelen egy sem jutott eszébe 😂

Lehet, hogy akkor még nem volt annyira fontos vagy aktuális, mint most? 🤔 Vagy esetleg ott a helyszínen némasági fogadalmat tett? 🤐

Az a helyzet, Index, hogy hallani hallak, de érteni egyáltalán nem értelek 🤷🏼♀️

😢 #sorrynotsorry”

Az Index erre válaszul részletesen megírta, hogy az eseményen hányszor és milyen módon próbáltak kérdéseket feltenni a helyettes államtitkárnak, aki nem állt szóba velük.

Kérdezni a győri polgármestertől lehetett, ő szólította meg az újságírókat. A helyettes államtitkár egyszer sem ajánlotta fel az Indexnek, hogy kérdezhetnek tőle.

Sőt, a sajtósa a rendezvény egy pontján egyértelműen visszautasította őket:

„Néhány perc után viszont az eredetileg is Rácz Zsófiával érkező sajtós kijött a teremből, és azt mondta, hogy Rácz Zsófia nem fog interjút adni az Indexnek, hiába várjuk meg őt” – írják.

Az Index cikke szerint Rácz Zsófia egy köszönésen kívül egyetlen szót sem beszélt velük szemtől szemben, és nem kérdezte meg, hogy van-e kérdésük.

A kommentelők erre elárasztották Rácz Zsófia Facebook-oldalát, és a posztja alá folyamatosan bekommentelik az Index cáfolatát, Rácz Zsófia (vagy az alkalmazottja) pedig nem győzi percenként törölni a hozzászólásokat.

.

Ha hozzászólnál Rácz Zsófia posztjához, >>ITT TUDOD<< megtenni.

(Index /444.hu)

Valódi Hírek