Húsz év után újraindulhat a Szomszédok, készen állnak a színészek

Ábel Anitát leszámítva.

Húsz év után újraindulhat a Szomszédok című szappanopera. A folytatást Bujtás János rendezné, az egykori szereplők többsége szívesen folytatná a sikersorozatot – tudta meg a Bors.

„A Szomszédok a valaha volt legkedveltebb és legnézettebb sorozat. Magyarországon nemcsak az idősek, hanem a fiatalok is ismerik Pásztor Erzsit, vagyis Janka nénit vagy Trokán Pétert, pontosabban Jánost, az erdészt.

Valóságos branddé vált a sorozat, hisz nem tudunk úgy nézelődni a neten, hogy ne lássunk egy-egy szomszédos viccet vagy reklámot”

– mondta a lapnak Bujtás János, aki hajdan technikai rendezőként, rendezőként dolgozott Horváth mellett. Ezért döntött úgy, hogy folytatja a teleregényt.

A Szomszédok eredeti felállása

Bujtás azt mondja, a még élő szereplők közül szinte mindenki vállalná, hogy részt vesz a folytatásban.

Az egyetlen kivétel Ábel Anita, akit gyerekszínészként Bujtás hozott be a sorozatba. Ő azt írta a rendezőnek, hogy sok sikert kíván a folytatáshoz, de számára ez a sorozat 1999-ben befejeződött.

A lap megkeresett több régi szereplőt, Pásztor Erzsi például biztosította a lapot, hogy visszatérne Janka néni szerepéhez.

A Szomszédok az egyik legkedveltebb és legnépszerűbb magyar televíziós filmsorozat volt, amelyet 1987-től 1999-ig vetítettek.

Valódi Hírek