Gyurcsány Ferenc: Nem fogjuk hagyni a Fidesznek levadászni Varju Lacit!

A DK elnöke visszaüzent Orbánéknak.

Beszámoltunk róla, hogy súlyos testi sértéssel vádolja az ügyészség Varju Lászlót, akit tavaly decemberben az MTVA verőemberei vadállati brutalitással támadtak le a közpénzből működő közintézményben.

Egy nyilvánosságra került videó tanúsága szerint az egyik vastagnyakú ráült, hogy a földre szorítsa Varjút, majd az összes végtagját megemelték, térddel a padlóhoz szorították, felsőtestére rákulcsoltak, lábait ráncigálták, a képviselő többször kiabált közben.

Sosem látott, döbbenetes videó került elő, amin vadállati módon rángatják Varju Lászlót az MTVA gorillái

.

Polt Péterék most mégis azt akarják beadni a közvéleménynek, hogy Varju alkalmazott testi erőszakot, ami miatt büntetőeljárást akarnak kezdeményezni ellene – emiatt már ki is kérték az ellenzéki képviselő mentelmi jogát.

Az ügyben most megszólalt a Demokratikus Koalíció elnöke is.

Gyurcsány Ferenc a közösségi oldalán azt írja:

„Le akarja vadászni a Fidesz Varju Lacit.

Egy héten belül újra büntetőügybe akarják keverni. Most azt mondják, hogy ő verte meg a Magyar Televízió biztonsági szolgálatának embereit.

Dacára a nyilvános videónak, mely szerint Varjut viszik le a földre ő pedig csak védekezik, most, kilenc hónappal a történtek után Varjut gyanúsítják.

Koncepciós eljárás indul. És előbb-utóbb bármelyikünket elérhet. Mindegy, hogy tettél-e bármit is. Ha kell a skalpod, akkor megpróbálják megszerezni. Most Varju Laci skalpja kell nekik.

Nem fogjuk magára hagyni Lacit. Sőt. Mert, amikor érte küzdünk, akkor önmagunkért teszünk, egy tisztességes Magyarországért küzdünk.

Fogjátok meg Varju Laci kezét!”

Le akarja vadászni a Fidesz Varju Lacit. Egy héten belül újra büntetőügybe akarják keverni. Most azt mondják, hogy ő…

Közzétette: Gyurcsány Ferenc – 2019. október 25., péntek

.

Valódi Hírek