Puzsér arra akarta rábeszélni Karácsony Gergelyt, hogy lépjen vissza Konok Péter (:DDD) javára

Az ész megáll és egy helyben toporog.

Interjú jelent meg a demokratikus előválasztás elől megfutamodó, a Medián legfrissebb kutatása szerint 5 százalékon álló Puzsér Róberttel az Indexen.

TARLÓS VERHETŐ!Íme a Medián (Magyarország leghitelesebb kutatócége) friss számai. Hibahatáron belüli a különbség Tarlós…

Közzétette: Nyugati Fény – 2019. október 2., szerda

.

Puzsér láthatóan nagyon nem szeretné, hogy Karácsony legyen a főpolgármester, az interjú egy pontján el is árulja, hogy írt egy 100 névből álló listát, és megpróbálta rábeszélni Karácsony Gergelyt, hogy lépjen vissza valamelyikük javára, és akkor ő is hajlandó visszalépni.

A riporter visszakérdez, hogy kik voltak azon a listán, mire Puzsér sorolja:

„Konok Péter, Jeszenszky Géza, Kepes András, Csányi Vilmos, Csíkszentmihályi Mihály, D. Horváth Gábor, Kóczián Péter, Filippov Gábor, és még mondhatom százig.”

Nem tudni róla, hogy a felsorolt nevek közül bármelyiknek lenne városvezetői ambíciója.

A Konok Péter nevű főállású Facebook-megmondóemberről például annyi ismert, hogy szenvedélyesen gyűlöli az ellenzéket, különösen annak legerősebb pártját, a Demokratikus Koalíciót.

Dobrev Klárát (az ellenzék egyik legaktívabb és legtisztességesebb EP-képviselőjét) például a gyilkos román diktátor feleségéhez, Elena Ceaușescuhoz hasonlította:

.

Ő lenne tehát az alkalmas, integráló személyiség Budapest élére, legalábbis Puzsér Róbert szerint.

NYF-kommentár: Puzsér többi politikai megmondását is nagyjából ennyire érdemes komolyan venni..

Valódi Hírek