Megszólalt Matolcsyné: Teljesen másképp meséli az LMP-s srác megverésének történetét

Párhuzamos valóságok.

Beszámoltunk róla, hogy ma délelőtt Balatonakarattyán fizikailag bántalmazták Nuszbaum Tibort, az LMP-frakció alkalmazottját.

Nuszbaum az utcán kampányoló Matolcsy Gyöngyiről készített fotókat, amikor három „biztonsági őr” támadt rá, a hátára térdeltek, egyikük pedig fültövön is verte. (A teljes történet >>itt<<.)

Most megszólalt Matolcsy Gyöngyi (Matolcsy György volt felesége, Balatonakarattya jelenlegi polgármestere), aki teljesen másképp meséli el az incidenst.

A kép bal szélén Matolcsy Gyöngyi, mögötte az egyik „gorilla”, kezében Nuszbaum barátjának elvett telefonjával. Fotó: Nuszbaum Tibor

Matolcsyné az önkormányzat Facebook-oldalán azt írja:

„Példátlan inzultus Balatonakarattyán

Példátlan inzultus történt Balatonakarattyán a 2019. évi helyhatósági választások aláírásgyűjtésénél.

Matolcsy Gyöngyi polgármester és csapata a helyi ABC bejárata mellett tartott jó hangulatú aláírásgyűjtést az önkormányzati választásokra.

A kampányeseményt váratlan történés szakította félbe, amikor két ismeretlen férfi lefényképezte a támogatói aláírásokat tartalmazó íveket, majd szóváltást követve rátámadtak a stáb több tagjára, köztük az alpolgármesterre és a falugondnokság egyik munkatársára.

A két támadó verbálisan is inzultálta a Polgármester asszonyt és a helyi képviselőtestület tagjait, valamint illetéktelenül készítettek fotókat a támogatók személyes adatait is tartalmazó aláírásgyűjtő ívekről.

Balatonakarattya Polgármester asszonya és testületének tagjai döbbenten állnak a történések előtt és sajnálatukat fejezték ki, hogy a lakosoknak egy ilyen atrocitást kellett elszenvedniük.

Balatonakarattya 2019.08.31″


.

Kapcsolódó cikkünk:

Saját Facebookján alázzák szénné Matolcsynét – Itt vannak a legerősebb kommentek

.

Valódi Hírek