Mindenben Kálmán Olgának volt igaza – Megszólaltak az előválasztás szervezői (+hangfelvétel)

Jogtalanul hurcolta meg Kálmán Olgát az „ellenzéki” média és a kommenthadsereg.

Csütörtök este betelefonált a Klubrádióba az előválasztást szervező aHang munkatársa, Gazda Gergely, és eloszlatta a tévhiteket a fél országot lázban tartó kérdésről:

hogyhogy nem volt ott Kálmán Olga az előválasztási eredménybejelentésen.

(Ismeretes: Kálmán Olga a távollétét firtató kérdésekre korábban elmondta: a szerdai eredményváróra nem kapott meghívást, és a pártban sem tudott róla senki, hogy a jelölteket is várják a sajtótájékoztatóra.

Egyébként a rendes parlamenti választásokon, a Nemzeti Választási Bizottság eredménybejelentőjén sem szoktak Pálffy Ilona mellett ott lenni az egyes jelöltek, mert mindenki a maga körében várja az eredményeket – a szerk.)

Röviden: Kiderült, hogy mindenben Kálmán Olgának volt igaza.

Bővebben: Bolgár György műsorában az aHang platform szervezője, Gazda Gergely elmondta: erőforrás- és emberhiány miatt nagyon spontán volt az előválasztás szervezői oldalról, nem volt olyan profi munka, mint egy olimpia önkénteseinél.

A konkrét esetre rátérve közölte: a pártok képviselőihez eljuttatott levelezés a sajtótájékoztató menetrendjéről szólt, arról, mikor számolják a szavazatokat, mikor hirdetik ki az eredményt, és hogy várják a pártok megfigyelőit a számoláshoz, tehát technikai dolgokról.

Gazda Gergely elmondta: senkinek nem volt ennyi energiája és nem is gondolkodtak annyira előre, hogy megszervezzék, hogy ott álljon a három jelölt, és Magyar György majd kezet rázzon a győztessel.

Kiemelte: sszeretné oszlatni az összeesküvés-elméleteket arról, hogy valaki előre megfontolt szándékkal mozgatta a szálakat, hogy ki hol legyen.

Nem szervezték meg, hogy ki mikor jelenjen meg, csak annyit közöltek, hogy Magyar György ügyvéd eredményt hirdet várhatóan 6-kor. Leginkább azon izgultak, végeznek-e addig a számolással – mondta el az aHang munkatársa Bolgár Györgynek.

A műsorrészt meghallgathatod a Klubrádió oldalán, >>ide kattintva<<.

Valódi Hírek