Megszólalt Kálmán Olga: Amiben csak tudom, segíteni fogom Karácsony Gergely győzelmét (+videó)

Fantasztikus volt megtapasztalni a szeretetet és felpezsdült életet Budapesti utcáin – mondta.

Sajtótájékoztatót tartott csütörtökön Kálmán Olga, a főpolgármesteri előválasztás második helyezettje, aki hatalmas hátrányból indulva, alig 3 hetes kampánnyal 37 százalékot tudott szerezni.

Kálmán Olga elmondta: büszke rá, hogy részt vehetett ebben a nemes versenyben, fantasztikus élmény volt tapasztalni a lelkesedést és az emberek szeretetét. Megköszönte a szervezők munkáját, és minden résztvevőnek.

Gratulált Karácsony Gergelynek és hozzátette: úgy látja, hogy Kerpel-Fronius Gábor és az ő jelölése igazán felpezsdítette ezt az előválasztást, így nyert valódi értelmet, így jöttek létre előre vivő viták.

Hangsúlyozta: innentől kezdve az ellenzéki tábor jelöltjét Karácsony Gergelynek hívják, és amiben csak tudja, segíteni fogja a munkáját.

Köszönetet mondott a DK minden tagjának, aki segítette a kampányát. Kifejtette: eddig csak hallotta elmondásokból, hogy „a DK nem csak egy párt, hanem egy közösség”, de ezt most testközelből is megtapasztalta.

Olyan erőbedobással és lelkesedéssel dolgozott mindenki ezen a kampányon, amit szeretne külön is megköszönni.

Megelőzve az újságírói kérdéseket elmondta azt is, a tegnapi eredményváróra nem kapott meghívást, és a pártban sem tudott róla senki, hogy a jelölteket is várják a sajtótájékoztatóra.

(Egyébként a parlamenti választásokon a Nemzeti Választási Bizottság eredménybejelentőjén sem szoktak Pálffy Ilona mellett ott lenni az egyes jelöltek, mindenki a maga körében várja az eredményeket – a szerk.)

Egy technikai malőr, egy félreértés történt, amiből semmilyen következtetést nem kell levonni – hívta fel az újságírók figyelmét.

Itt a teljes videó:

ÉLŐ: Kálmán Olga reagál az előválasztás eredményére

ÉLŐ: Kálmán Olga reagál az előválasztás eredményére

Közzétette: atv.hu – 2019. június 27., csütörtök

.

 

Valódi Hírek