Gyorshír: Garázdaság miatt elrendelték a nyomozást Bayer Zsolt kedvenc provokátora ellen

Nó fidesz, áj em dö pípöl!

Ahogy arról beszámoltunk: szerdán délután Bede Zsolt, a Mensa HungarIQa-tagságra kevésbé esélyes kormányközeli provokátor a Nyugati téren inzultálta a DK aláírásgyűjtő aktivistáit.

Bede az ellenzéki aktivistákat gyalázta, kötekedett, valamint focilabdájával a sátrukat rugdosta.

Az aktivisták ráhívták a rendőröket a dühöngő provokátorra, akiről Bayer Zsolt korábban úgy nyilatkozott: „Egyszerűen imádom a palit!”

Bede Zsolt a Nyugati Téren balhézik a DK aktivistáival / fotó: 24.hu

Szerdán este a rendőrség honlapján megjelent: a rendőrség garázdaság vétség gyanúja miatt nyomozást rendelt el az aláírásgyűjtőket inzultáló férfi ellen.

A rendőrségi közleményben az áll:

„A fővárosi rendőrök 2019. április 10-én 17 óra 25 perc körül bejelentés alapján intézkedtek Budapesten, a VI., Nyugati téren, mert a bejelentés szerint ott egy férfi az aláírást gyűjtő aktivisták sátrába labdát rúgott. A férfi a rendőrök kiérkezése előtt már elhagyta a helyszínt.

A történtekkel kapcsolatosan a BRFK VI. kerületi Rendőrkapitányság ismeretlen tettes ellen garázdaság vétség gyanúja miatt nyomozást rendelt el.

A folyamatban lévő nyomozásban a terézvárosi rendőrök tanúkat hallgattak ki és a további bizonyítékok beszerzése folyamatban van.”

(police.hu nyomán)

Valódi Hírek