Dobrev Klára bemutatta a drámai valóságot a magyar munkaerőpiacról (+videó)

Ez sem lesz benne a TV2 híradójában!

Dobrev Klára élőben jelentkezett be Tiszaújváros határából kedden, a leendő konténerváros közeléből, ahová a kormány több ezer ukrán vendégmunkást kíván betelepíteni.

A DK listavezetője elmondta: mintegy háromezer ember fog ott élni, akik azért érkeznek, hogy felépítsék a MOL egy újabb telepét. Többségében külföldiek jönnek majd a gigaberuházás miatt, mert

annyira kevés a magyar munkavállaló a térségben.

Dobrev szerint ezzel több probléma is van. Miközben Orbánék több milliárdot költenek az idegengyűlöletre, addig simán jöhetnek a külföldi munkavállalók, vagyis egy ordas nagy hazugság, amit a propaganda állít. Azt is hozzátette:

a letelepedési kötvényekkel bárki jöhetett.

Azt is felvetette Dobrev, hogy amíg a külföldiektől rettegnek az emberek, addig sem arról beszélnek, miért olyan hosszúak a várólisták, vagy miért hal meg évente 24 ezer olyan ember, aki megmenthető lett volna.

Videó:

Dobrev Klára élőben jelentkezik Tiszaújvárosból, a leendő konténerváros közeléből, ahová a kormány több ezer ukrán vendégmunkást kíván betelepíteni.Az Európai Egyesült Államokban a magyarok munkáját fogjuk megbecsülni!🇭🇺🇪🇺

Közzétette: Demokratikus Koalíció – 2019. április 9., kedd

.

 

Valódi Hírek