Orbán semmit sem tanult: Hazajött és csípőből leprázta Brüsszelt a rádiójában

Soros, Brüsszel, bevándorlás.

Interjút adott vasárnap reggel Orbán Viktor a Kossuth Rádiónak. Komoly meglepetés nincs, a kormányfő azt folytatja, amit a néppárti felfüggesztés előtt is nyomott.

Meg kell mutatni a brüsszelieknek, hogy Magyarországon az történik, amit a magyar emberek akarnak, és nem Brüsszelben fogják mindenfajta, éppen balra húzó és tolódó pártok meg Soros György-féle „ilyen civil szervezetek” irodáiban eldönteni, mi történik Magyarországon és Európában

– durrantott bele az éterbe Orbán, de erre rá is erősített, amikor arról beszélt, hogy

mi nem vagyunk hajlandóak azt csinálni, amit Brüsszel diktál, ha az a magyaroknak nem jó„.

Miután migránsozott és kerítésezett egy sort, ismét rátért Brüsszelre: Szerinte

a brüsszeli bürokrata elit egy buborékban él,

elveszítette a kapcsolatát a valósággal, azonban „nekünk itt két lábbal kell állnunk a földön, a nemzeti érdekekből kell kiindulni„.

Ha még nem lett volna elég az agybajból, a laposföld-hívő szavazótábora kapott muníciót alaposan, amikor Orbán azt mondta, Fideszt támadók egy bevándorláspárti platformhoz tartoznak, amely pártokon keresztülhúzódó,

„belóg a lába az EPP-be is”.

Szerinte a bevándorláspárti szárny nem csinál titkot abból, hogy egy „bevándorláspárti” nagykoalíciót akar az EP-választás után.

Sőt, a színfalak mögött ez a csoport „lényegében lepacsizta a dolgot”, és a zöldekkel, a liberálisokkal és a szocialistákkal egy bevándorláspárti nagykoalíciót akarnak. (Érdemes megfigyelni, ahogy mantrázza az új szólamot: „bevándorláspárti„)

Az EP-választásig hátralévő két hónapról Orbán azt mondta:

„kicsit dühösek ránk Brüsszelben”

az uniós migrációs tervekről szóló kormányzati tájékoztató kampány miatt, mert „lelepleztük, mire készül Brüsszel”.

Valódi Hírek