Lehet kapaszkodni: Megélhetési politikusokról beszélt egy fideszes képviselő

És nem szakadt le a plafon!

Vasárnap délután volt a Mindenki Magyarországa Mozgalom zászlóbontó rendezvénye Budapesten. Mint beszámoltunk róla, az önkormányzati választásra készülő ellenzéki mozgalomból Márki-Zay Péter, Lukácsi Katalin és Hadházy Ákos közösen jelentették be, hogy december 31. óta több mint négyezren csatlakoztak hozzájuk, az ország minden megyéjében jelen vannak, több mint hatszáz településen.

A Fidesz közleményben reagált a mai eseményre. Dr. Grezsa István, hódmezővásárhelyi fideszes önkormányzati képviselő azt írja, „Ma délután Márki-Zay Péter unokatestvérével, Hadházy Ákossal bejelentette a legújabb ellenzéki párt, a Mindenki Magyarországa Mozgalom létrejöttét. Mi azonban, ahogyan eddig, ezután is azért fogunk dolgozni, hogy ez az ország a magyarok Magyarországa legyen. A közeledő választások tétje, hogy Magyarország mindenkié, vagy csak a magyaroké lesz.

Dr. Grezsa István

Ami durva, azt is hozzáteszi, „amennyiben a Márki-Zayhoz és Hadházyhoz hasonló elvtelen, a hatalomért bármire képes megélhetési politikusok lehetőséget kapnak, az első adandó alkalommal elárulják és kiszolgáltatják az országot.”

Valódi Hírek