Bíróságon fogják szembesíteni Bayert és Bencsiket az általuk gyalázott diáklánnyal

Becsületsértés a vád.

Várhatóan egy-két hónapon belül Bayer Zsoltnak és Bencsik Andrásnak is személyes meghallgatáson kell találkozni az általuk ócsárolt Nagy Blankával abban

a magánvádas polgári peres eljárásban,

amit az ellenzéki diáklány és ügyvédje becsületsértés miatt indítottak ellenük.

A lány ügyvédje, Litresits András a Hírklikknek szerdán elmondta: a személyes meghallgatás gyakorlatilag a békéltető tárgyalásnak felel meg. Ennek keretében a felek megállapodhatnak abban, hogy eltekintenek a további jogi procedúrától.

Ez jelen esetben azt jelenti, hogy Bayernek és Bencsiknek személyesen bocsánatot kellene kérnie Nagy Blankától, amiért nagy nyilvánosság előtt lekreténezték és ler**ancozták, a lánynak pedig el kellene fogadnia a bocsánatkérésüket.

fotó: Facebook

Nagy Blanka az ügyvédje útján tudatta: alig várja, hogy szemtől szemben találkozzon a két úriemberrel.

Ide tartozik, hogy Schmidt Mária és Ungár Péter szennylapja, a Figyelő már kénytelen volt lehozni a helyreigazítást, mely szerint

hazudtak,

amikor azt állították, hogy Nagy Blanka három tárgyból is bukásra áll, illetve hogy annyi hiányzása van, hogy az már meghaladja a törvényben engedélyezett mértéket.

Ugyanakkor további fideszes szennyportálokat is helyreigazításra kötelezett a bíróság, akik még nem hozták le azt.

Mivel a helyreigazításra rendelkezésre álló öt munkanap ma lejár, amennyiben ezek az orgánumok szerdán nem teszik meg, újabb pernek néznek elébe – közölte a Hírklikkel Litresits András.

Valódi Hírek