Lezavart a kalauz egy 74 éves nénit a vonatról, mert nem volt nála érvényes igazolvány

A nyugdíjas nő Tápiógyörére utazott volna haza.

A néni most vasárnap este a negyed 5-ös vonattal utazott Budapestről haza, de nem volt nála érvényes igazolvány, sem pénz, ezért a kalauz leparancsolta a vonatról.

Egy fiatal pár azonban figyelmes lett a szóváltásra, és az utolsó pillanatban felhúzták a nénit a vonatra, vettek neki jegyet, így szerencsésen hazaért Tápiógyörére.

A történetet a fiatal nő írta le a Facebookon, itt találod:

Sziasztok! Ma hazafelé utaztunk Budapestről a negyed 5-ös vonattal mikor egy kedves kalauz hölgy lerakta a vonatròl a 74…

Közzétette: Ráhel Szilágyi – 2019. február 3., vasárnap

.
A kommentelők között is volt olyan, aki szemtanúja volt az esetnek, amit le is videózott, egy másik hozzászóló pedig arról írt, hogy tudomása szerint a nő a tápiógyörgyei idősek otthonának a lakója.

A 444.hu utána járt a sztorinak, amelyről bebizonyosodott, hogy igaz, a néni a tápiógyörgyei idősek otthonának átmeneti lakója.

A település polgármestere többször felajánlotta neki, hogy ingyen lakhat az intézményben, a néni ugyanis egy lakókocsiban él, amit egy kis kályhával fűt.

A nő azonban nem szeretne az intézményben lakni, így néha bemegy tisztálkodni és enni, de lakni továbbra is a lakókocsijában lakik.

Emellett sokat utazgat, most vasárnap is egy Budapesten élő barátjánál járt az idősotthon dolgozója szerint.

Add tovább cikkünket, hogy másokhoz is eljusson!

 

Valódi Hírek