Sírsz: Csősz Bogi megüzente Novák Katalinnak, hogy mi legyen a gyerekszüléssel

Újabb szellemóriás szállt be a családpolitikai vitába.

Beszámoltunk róla, hogy a napokban Novák Katalin államtitkár azt bírta mondani Baló György műsorában: egyedülálló anyáknak nincs joguk gyermeket vállalni (videó itt!).

„Az, hogy valaki azt gondolja egyedülállóként, hogy neki joga van ahhoz, anélkül, hogy lenne párja, neki joga van ahhoz, hogy neki gyereke legyen,

és ezt a jogot vívja ki magának, az a gyermek oldaláról megközelítve megfosztja a gyermeket attól, hogy neki édesanyja és édesapja legyen. Ez szerintem egy olyan helyzet, amikor a gyermeknek az érdekét kell védenünk.”

– fogalmazott Novák Katalin az RTL Klub műsorában.

A népesedési témában most megszólalt Csősz Boglárka celeb, úgynevezett luxusfeleség is, akit egy követője arról kérdezett az Instagramon:

Miért nem tartják tiszteletben az emberek, ha valaki nem szeretne gyereket vállalni?

Válaszában Csősz Boglárka azt írta: sokan a saját gondolataikat és vágyaikat szeretnék rávetíteni másokra, valamint sokan „funkciógyereket” vállalnak, hogy megfeleljenek házastársuk és a társadalom elvárásának.

„Nem kötelező szülni, ezt kellene már végre elfogadni! Túlnépesedett a Föld és még mindig ezt szajkózzuk!

Egyébként minél kisebb egy ország, az egyénre eső jövedelem annál nagyobb!

Egészségesebb társadalomra van szükségünk. Legyen teljesen normális, hogy egyes nők nem szülnek, gyerek nélkül is teljes és boldog életet élhetnek”

– fejtette ki bejegyzésében a luxusfeleség.

Mutatjuk a teljes posztot:

(24.hu nyomán)

Valódi Hírek