Novák Katalin szerint az egyedülálló anyáknak nincs joguk gyermeket vállalni (+ videó)

Kedvenc elfoglaltságát, az emberek magánéletében való tapicskolást űzte az EMMI államtitkára.

Döbbenetes interjút adott Novák Katalin az RTL Klubon, Baló György műsorában.

A beszélgetés témája nagyrészt a legújabb, súlyos milliárdokból rendezett „családügyi” konzultáció volt. Egy óvatlan pillanatban az államtitkár asszonyból az a mondat jött ki, hogy

„Az, hogy valaki azt gondolja egyedülállóként, hogy neki joga van ahhoz, anélkül, hogy lenne párja, neki joga van ahhoz, hogy neki gyereke legyen,

és ezt a jogot vívja ki magának, az a gyermek oldaláról megközelítve megfosztja a gyermeket attól, hogy neki édesanyja és édesapja legyen. Ez szerintem egy olyan helyzet, amikor a gyermeknek az érdekét kell védenünk.”

Baló rákérdezett, hogy akkor egy egyedülálló édesanyának nem is lehet gyereke.

Novák erre azt felelte, hogy szerinte az, hogy egy egyedülálló nő egyedül vállaljon gyermeket, az más helyzet, mint amikor valakivel közösen vállal, de később szétválnak a szülők.

Az államtitkár egyébként a válásokat is visszacsinálná, de legalábbis együttműködésre kényszerítené az elvált szülőket a gyereknevelés terén.

Innen üzenjük Novák Katalinnak, hogy évente nagyjából 20 ezer pár válik el hazánkban és

háromszázezer egyedülálló szülő összesen 500 ezer gyermeket nevel.

Novák Katalin meg kiáll, és azt bírja mondani, hogy ezek a szülők, akik bármilyen okból egyedül maradtak, nem tudnak megadni mindent annak a gyermeknek, akiért élnek.

Mutatjuk az ominózus részt az interjúból:

.

Ha valakinek esetleg van gyomra megnézni a teljes interjút, itt megteheti:

.

Valódi Hírek