Friss: Elzavarták Hadházy aktivistáit Szekszárd utcáiról a fideszes önkormányzat emberei

Nem gyűjthetnek aláírást az Európai Ügyészségért.

Hadházy Ákos az ellenzéki pártokkal karöltve napok óta azért gyűjti az aláírásokat Magyarország-szerte, hogy hazánk csatlakozzon az Európai Ügyészséghez, és így Polt Péter ne tudja blokkolni a fideszes tolvajokkal szemben indítandó nyomozásokat. (bővebben itt).

Ma a szekszárdi önkormányzat emberei elzavarták Hadházy aktivistáit az utcáról – erről maga a független képviselő számolt be Facebook-oldalán.

Idézzük:

„Ma a szekszárdi önkormányzat emberei – teljesen törvénytelenül – elzavarták az Európai Ügyészségért küzdő aktivistáinkat. Feljelentést is tettek és elkezdték lebontani a pultot.

A jegyző – törvénytelenül – közterület-foglalási engedélyt és ezért NAPI 3000 forintot követelne. A bonyhádi jegyző ugyanezt a törvénytelen eljárást alkalmazná.

A Fidesz fél és ideges. Félhet is, a magyarok tisztában vannak azzal, hogy az Európai Ügyészség véget fog vetni az EU pénzek korlátlan lopásának.

Szekszárd önkormányzata és a Szekszárdi rendőrkapitányság alátámasztotta a Sargentini-jelentésben foglaltakat, a jogállamiság magyarországi felszámolását, illetőleg azt, hogy az Unió alapértékeivel ellentétesen Magyarországon nyíltan korlátozzák az egyesülési és véleménynyilvánítási jogot.

Természetesen nem adjuk fel, kint leszünk , gyűjtjük, megcsináljuk!”


.
Add tovább, hogy másokhoz is eljusson!

Valódi Hírek