Keményen kiosztották Bayer Zsoltot – Váratlan helyről olvastak be a lovagkeresztes uszítónak

Orbán zsebpitbullja a genderszak betiltása ürügyén kezdett vicsorgásba. Bayer Zsoltot – némiképp váratlanul – a jobboldali Stumpf András rakta helyre.

Egy kormányzati döntés nyomán napok óta a gendertéma ömlik a csapból, ami a Nyugati Fény gyanúja szerint azt jelzi, hogy Orbánék megint el akarnak lopni valami nagyot – elterelő hadműveletként pedig bedobták a szokásos gumicsontot a szájtáti publikumnak.

A gender studies betiltása kapcsán a nemrég bezárt Heti Válasz munkatársa, Stumpf András előbb azt írta ki a Facebookjára, hogy bár megmosolyogja, hogy százakárhány társadalmi nem létezne, de elítéli az olyan bolsevik kormányokat, amelyek ideológiai alapon nyúlnak bele az egyetemek életébe.

Erre jött Bayer Zsolt, aki az erre fenntartott szennyblogján ment neki Stumpf Andrásnak.

Bayer taknyolással és maszatolással vádolta Stumpfot, és azt írta neki:

„egyet árulj el, Stumpf kolléga: azért kell ez az egyrészt-másrészt taknyolás, mert nem szabad elszakítani a köldökzsinórt, ami a libsikkel összeköt? Ennyire fontosak a megmondó emberek odaátról? Ennyire nehéz kimászni a hülyék homokozójából?”

Stumpf nem hagyta válasz nélkül Bayer fröcsögését és egy terjedelmes posztban válaszolt a Fidesz-alapító polgárháborús uszítónak.

„Kedves Zsolt!

Hagyjuk ezt a kollégázást! Egyrészt (!) azért, mert újságírói szerepfelfogásunk között mindig jelentős volt az eltérés (én régen sem, még idézetként sem írogattam indok-zsidókról, pedig akkoriban az volt divatos a „jobboldalon”, most meg nem dolgozom az izraeli titkosszolgálat nekem passzolt anyagaiból).

Másrészt (!) azért hagyjuk ezt a kollégázást, Zsolt, mert pillanatnyilag nincs újság, ahova írjak – voltatok szívesek beszántani, ugyanis. (Ne gyere a piaccal, te is tudod, hogy hazugság. S szólok, neked, az ötös számú párttagkönyv tulajdonosának: nyertetek. Egy klasszikus szerint ilyen esetekben megengedhetitek magatoknak az igazmondás luxusát. Jó lenne az is, de nekem elég, ha csak nem hazudtok.)”

– így kezdődik Stumpf András válasza, amelyet teljes terjedelmében itt tudsz elolvasni, érdemes.

 

Valódi Hírek