Semjén a „földön rángatózók szektájáról” beszélt 2005-ben, most díszvendégként elment a Hit Gyülekezetébe előadást tartani

Leszakad az ember arca attól a szélkakasságtól, amit a Fidesz-KDNP politikusai előadnak.

Ez a helyzet a határon túliak szavazati jogával, a kétkulcsos adóból lett egykulcsossal, az oroszellenességből lett oroszbarátsággal, és jövő hétig lehetne folytatni a sort.

Arra a pálfordulásra azonban tényleg nehéz szavakat találni, amit Semjén Zsolt hajtott végre a Hit Gyülekezete vonatkozásában.

Semjén a közéleti hírnevét azzal a 2005-ös beszólásával alapozta meg, miszerint:

“Aki azt szeretné, hogy a tizenéves fia első szexuális tapasztalatait egy szakállas bácsitól szerezze, szavazzon nyugodtan az SZDSZ-re.

Tegyen így az is, aki azt akarja, hogy gyermeke szájába marihuánás cigarettát nyomjanak az iskolában, vagy azt szeretné látni, hogy gyermeke extrém szekták szeánszán veri magát a földhöz.”

Itt az Index 2005-ös hírének képernyőképe:

A földön rángatózós kitétellel elég egyértelműen a Hit Gyülekezetére utalt, amelynek ilyen tartalmú videói régóta terjednek az interneten.

És akkor ugorjunk 12 évet az időben: A Hit Gyülekezete honlapja mai hírében büszkén számol be róla, hogy Semjén Zsolt az egyház teológiai főiskoláján tartott előadást.

A cikk szerint „a miniszterelnök-helyettes előadására a Szent Pál Akadémia Államelmélet című tantárgyának keretében került sor. Ebben Semjén olyan témákat érintett, mint a nemzetállamok szuverenitását érintő kihívások; az Európai Unió jövőjével és benne hazánk szerepével kapcsolatos aktuális kérdések; továbbá az állam és az egyház viszonya.”

A mellékelt fotón Semjén mellett ott mosolyog Németh Sándor is.

Szent a béke.

Oszd meg cikkünket, hogy másokhoz is eljusson!

Valódi Hírek