Nincs lejjebb: Stohl András megnyerte a görénységi versenyt a molesztálási botrányban

Az elmúlt napokban sokan mondtak már ótvaros, áldozathibáztató, felelősség-maszatoló mondatokat a molesztálási botrány kapcsán, de Stohl András Class FM-beli megszólalásánál aligha lesz lejjebb.

A művész úr a Morning Showban szólalt meg, a hangfelvétel most került fel a Youtube-ra.

Az adásban előbb Pataki Zita közölte, hogy akárcsak Verebesnek (videó itt), úgy neki sem a személy, hanem a jelenség a fontos. Ha ilyesmi történne vele, ő biztos nem nevezné meg a személyt nyilvánosan.

Majd jön Stohl András, hogy emberarcúra fesse a gátlástalan szexuális ragadozót, aki a vallomások szerint évtizedeken keresztül molesztálta a neki kiszolgáltatott lányokat.

Nos, Stohl szerint Marton László egy közkedvelt, mindenki által tisztelt érdemes művész, „Isten bocsássa meg, hogy ha ezt a Sárosi most hallja, de egy úriember”.

Csodálatos párbeszéd-részlet:

„Stohl A.: – Engem tudod hányan jelenthetnélek fel szexuális zaklatásért? Hát neked állandóan megsimogatom a válladat, a hátadat, vagy a fenekedet is megfogtam már.

Pataki Zita: – És nem tartom zaklatásnak!”

Hogy úriemberi közeledésnek tekinthető-e az, hogy valaki az autóban előveszi a farkát és puszit kér rá, azt nem tudta megmondani Stohl.

Elmesélte viszont, hogy egy meg nem nevezett színésznő barátja állítólag azt mondta neki:

„az soha nem úgy megy, ahhoz kell egy nő is. Azt lehet mondani, hogy nem. Nem kell beülni az autóba, nyilván nem véletlenek azok a szituációk, amik kialakulnak. Itt nem történt erőszak.”

Stohl és Pataki azon sóhajtoznak, hogy ez az egész felhajtás csak rombol, ez egy hadjárat, nem a problémáról beszélünk, senki nem foglalkozik szegény Marton tanár úrral.

„Ebből vajon hogy áll fel?” – teszi fel a végső kérdést Stohl.

Itt a hangfelvétel:


.

Közben megszólalt Marton László nyolcadik (!) áldozata (vallomását itt találod), Eszenyi Enikő pedig egy döbbenetes levélben azt állítja: 35 év alatt semmit nem hallott Marton piszkos ügyeiről (erről bővebben itt!)

Oszd meg cikkünket, hogy másokhoz is eljusson!

Valódi Hírek