Navracsics kiakadt Semjénre: Olyanok árulóznak le, akik az elmúlt 15 évben ájuldoztak a zsenialitásomtól

Navracsics Tibor és Semjén Zsolt alaposan összerúgta a port.

A casus belli az volt, hogy Navracsics többször közölte: nem tud semmiféle Soros-tervről, amivel Orbánék belföldön hülyítik az embereket.

Erre Semjén Zsolt, Orbán hűséges vadászpincsije kijelentette: „Pontosan Navracsics Tibornak kell a legjobban tudni, hogy a kollégái és környezete, személyek és szervezetek is nemcsak a kezében vannak Soros Györgynek, hanem a zsebében is.”

Navracsics erre a Civil rádióban üzent vissza: „Nem fair Semjén Zsolt bírálata, aki engem hazaárulással vádolt meg. Fair viszont a miniszterelnök bírálata, aki szerint én tévedek, és neki van igaza. Vagyis nem hazaárulás-kérdésről van szó; ez egy vita a bizottság és a magyar kormány között.”

Majd kissé dühösen reagált arra, hogy Soros csatlósaként aposztrofálják:

„Ez a politikai vita sajátja. Nem örülök neki, nyilván. Különösen nem örülök neki, hogy ha ezt olyan emberek mondják, akik a megelőző 10-15 évben nem győztek ájuldozni az én úgynevezett zsenialitásomtól, és lapogattak, hogy mekkora barátok vagyunk.”

NYF-kommentár: Jó a buli! Egyébként meg: Tibikém, ilyen a karma, csak visszakapsz valamit a saját korábbi aljasságodból!

Oszd meg cikkünket, hogy másokhoz is eljusson!

Valódi Hírek