Botka megint Gyurcsányt rugdosta – Közben Orbán csak egy zacskó szotyit kér

Úgy tűnik, Botka László arra játszik, hogy teljesen elvadítsa magától a Demokratikus Koalíció 400.000 szavazóját, és ezzel végleg kútba ejtse a 2018-as kormányváltás lehetőségét.

Másképp nehezen értelmezhető az, hogy állandóan a DK legitim elnökébe törli a lábát és azon mesterkedik, hogy kirekessze az ellenzéki politizálásból.

A HírTV beszámolója szerint a szombat délutáni szegedi „értelmiségi találkozón” Botka megint Gyurcsány Ferenccel foglalkozott: ócsárolta annak korábbi kormányzását, és azt állította, hogy a Gyurcsány által képviselt szociáldemokrácia megbukott.

Botka szerint Gyurcsány „elvette a tradicionális baloldali értékeket és elveket”. (Akkor nem tudjuk, vajon hogyan viszonyul Orbán uralmához. Ja, bocsánat, tudjuk: pacsizva, mosolyogva).

Hátborzongató, mennyire a Fidesz forgatókönyve valósul meg: Az állandó gyurcsányozással Botka teljesen elvadítja magától a DK 400 ezer szavazóját, akik nélkül a leghalványabb esély sincs a kormányváltásra. Az MSZP önmagában lótúrót nem ér, épp most esett vissza 13-ról 10 százalékra. Orbán tényleg csak egy zacskó szotyit kér.

 

Valódi Hírek