Durván kipakolt Molnár Zsolt: Egy kívülről jött érdekkör átvette az MSZP irányítását (+videó!)

Polgárháborút generált az MSZP-ben, hogy Botka László és pár – senki által meg nem választott – haverja (Kerényi György, Ruff Bálint) gyakorlatilag átvették az irányítást a pártban.

Botkáék egyre nyíltabban Orbán forgatókönyvét valósítják meg azzal, hogy összerúgták a port az összes ellenzéki párttal és semmiféle megállapodásra nem törekszenek. Eközben az MSZP támogatottságát fél éve befagyasztották 10 százalék körül.

Botka degradáló jelzőként csak „liberális kispártoknak” gyalázza a potenciális szövetségeseit, a 168 Óra nevű szocialista propagandalapban pedig egyenesen azt mondta róluk, hogy “csak játszadoznak” és “nincs rájuk szükség”.

Még azt az aljasságot is megcsinálták Botkáék, hogy Ruff Bálint (Botka főtanácsadója) cégével felvásárolták Juhász Péter elől az „Új Pólus” weboldalát, hogy ezzel is ártsanak nekik.

Orbán álma pontosan ez: hogy ne legyen együttműködés az ellenzéki oldalon és egy legyengült MSZP álljon szemben vele.

Ezt ismerték fel páran az MSZP-ben, és még idejében meg akarják állítani a Botka-féle rombolást.

Miután a szegedi polgármester árulónak titulálta, Molnár Zsolt nyíltan az élére állt azoknak, akik a Botka-féle kirekesztő tempó helyett széles körű összefogást akarnak.

Molnár Zsolt tegnap Kálmán Olga műsorában nem kertelt és kimondta azt, amit szocialista politikustól még nem hallottunk ennyire nyíltan:

„Kálmán Olga: A sajátjai miért akarják magát kicsinálni?

Molnár Zsolt: Maradjunk abban, hogy egy érdekkör akar. Azt sem állítom, hogy ez Botka László, de azért látható, hogy a szocialista pártban most nem a kongresszus által választott vezetők, hanem

egy kívülről érkezett, ismeretlen érdekkör, a Jóisten tudja, honnan érkeztek…

Kálmán Olga: Miért? Kik ezek?

Molnár Zsolt: Van egy jól fizetett, több milliós fizetéssel rendelkező kommunikációs igazgató (Kerényi György – a szerk.), aki nem bírja sem a frakció, sem az elnökség bizalmát”

Kálmán Olga: Hát az elég nagy baj!”

Videón mindez:


.
A teljes videó itt látható:
.

.
Oszd meg cikkünket, hogy másokhoz is eljusson!

Valódi Hírek