„Kedves Timi! Érzed, hogy mennyire szánalmas, amit csinálsz?” – keményen kiosztotta Vajna Tímeát a népszerű blogger

A Budapest belvárosában 80 milliós Lamborghinivel verető (videó itt!), jó dolgában aranyat evő (videó itt!) fánk- és gyémántkirálynő sokak zsebében kinyitja a bicskát.

Petra, a Bouvet.cafeblog.hu szerzője most nyílt levelet intézett a nemzet oligarchafeleségéhez.

Ebből idézünk részleteket:

„Kedves Timi,

ezt most már muszáj. Egyszerűen úgy érzem, szétfeszít a düh és az értetlenség keveréke bennem, így muszáj írnom neked pár sort. Arról, hogy hülye vagy hülyeségeket csinálsz.

Arról, hogy nem értem, miért kell egy közel 35 éves nőnek úgy viselkednie, mint egy nyolcévesnek. (…)

És ide akar furakodni az a lüktető kérdés, amit nem hagyhatok ki: mondd, Timi, te mi a túrót tettél le az asztalra? Te, Vajna, született Palácsik Tímea, te mitől vagy jelenleg minden bulvárcikk főszereplője?

Mondd, te ki vagy azt leszámítva, hogy valamikor modellkedtél, aztán volt egy színész párod, aki aztán börtönbe ment (jogosan vagy jogtalanul) miattad, aztán most meg Vajnáné tetszel lenni? (…)

Nem utállak. Nem irritálsz. Nem irigyellek. Nem kedvellek. Nem bántlak. Nem érdekelsz. Csak…..csak sajnállak. Nagyon.

Amikor aranyat eszel, az új kabriót még újabbra cseréled, amikor aligsemmiben pózolsz Cannesban, vagy falatnyi bikiniben vonaglasz Balin, amikor töröd már a magyart, mert Hollywoodban könnyen felejt az ember (…)

Érzed-e vajon azt, mennyire gáz, amit csinálsz? Mennyire szánalmas?

Mennyire kiborítod tőle az embereket? Miközben tulajdonképpen egy hollywoodi producer csinos kis felesége vagy – nem több. Nem más.”

—> a teljes levelet itt találod, érdemes elolvasni!

Valódi Hírek