Nicsak, Botka a bomlasztó Lengyel Lászlóval egyeztet, pedig nemrég még bőszen tagadta (+fotó!)

Pikáns fotót kaptunk az imént Gábor nevű olvasónktól, amiért nem tudunk elég hálásak lenni. Ebből kiderül: Botka László hazudott, amikor nemrég letagadta, hogy szokott Lengyel Lászlótól tanácsokat kapni.

Lengyel László személye legutóbb akkor került az érdeklődés fókuszába, amikor kiderült: Lengyel titkos találkozót szervezett, ahol a DK alelnökét, Niedermüller Pétert próbálta Gyurcsány ellen fordítani.

A bomlasztási kísérlet hamar lelepleződött, mivel Niedermüller Péter első felháborodásában kiteregette az ocsmány történetet.

Botka László egy február 27-i HVG-interjúban vehemensen tagadta, hogy Lengyel Lászlótól kapna tanácsokat.

Ide tesszük, mit mondott szó szerint:

Tehát csak a Pénzügykutatóban szokta őt látni szakmai rendezvényeken, de nincs köztük privát kapcsolat.

Ehhez képest a Nyugati Fény mai fotóján Botka a XIII. kerületi Kiskakukk Étteremben négyszemközt egyeztet a bomlasztó-áskálódó Lengyel Lászlóval.

Mutatjuk közelebbről is:

Így már érthetővé válik, miért folytat durván kirekesztő ellenzéki politikát Botka László, és miért szólítja fel vérbeli „demokrataként” eltakarodásra egyik-másik riválisát.

Egyúttal Botka szavahihetősége is megdőlni látszik. Hazudott, amikor azt mondta, nincs privát kapcsolata Lengyel Lászlóval és csak a Pénzügykutatóban szokta őt látni, szakmai rendezvényeken.

Itt a bizonyíték, hogy négyszemközt is egyeztetnek, Botka politikája pedig azt mutatja, hogy sajnos meg is fogadja a szélhámos Lengyel László tanácsait, hiszen hónapok óta durván támadja azokat az ellenzéki pártokat, akikkel inkább össze kellene fogni a kormányváltás érdekében.

Orbán Viktor csak egy kávét kér.

Valódi Hírek