Az ifjú MSZP-sek ocsmányabbul hamisítanak, mint az EchoTV (+videó)

Beindította a lejáratókampányt az MSZP az ellenzéki pártokkal szemben.

Botka László hetek óta szitokszóként ismételgeti a „liberális kispártok” kifejezést, mintha Habony legjobb tanítványa lenne, ám ez semmi ahhoz képest, amilyen ótvar, hazug, manipulatív videóval állt elő a Societas, az MSZP „ifjúsági” szervezete.

A puchista legények a március 15-i tüntetésen az MSZP és a DK politikusait kérdezgették Botka legújabb szlogenjéről, miszerint „Fizessenek a gazdagok!”.

A propaganda-videójuk lényege, hogy szocialista politikusokkal kimondatják, milyen fasza Botka új szlogenje, a DK-s politikusok viszont a gonosz szívtelen sátánok, akik nem akarnak több pénzt adni az embereknek.

Ennek érdekében a videót úgy manipulálták össze, hogy a szocialisták hosszan kifejtsék benne a véleményüket, a DK-soktól pedig csak a kezdeti meglepődés utáni első pár szót hagyták meg, a többit módszeresen kivágták.

Gyurcsánytól is megkérdezték, mit szól Botka „Fizessenek a gazdagok” című szlogenjéhez.

Nem nagyon szeretem, hogy ha indulatot keltünk bárki ellen.

– ennyit hagytak benne Gyurcsány válaszából az 5 perces propagandavideójukban.

Ebből úgy tűnhet: a DK elnöke nem válaszolt rendesen a kérdésre, vagy szociálisan érzéketlen lenne.

A Societas pechjére lapunk birtokába került viszont a teljes interjú, amit a szocialista hamisítók kivágtak a propaganda-anyagukból.

Ebben Gyurcsány elmondja, hogy „több felelősségre van szükség fent, hogy több lehetőség legyen lent”, vagyis igazságosabb adórendszerre van szükség. Íme:

Így hazudik és manipulál tehát az MSZP, ha a „szövetségeseiről” van szó. És hol vagyunk még a valódi kampánytól.

Torzsa Sándor és Király András, a két szocialista videóhamisító pedig mehetne a TV2-be vagy az EchoTV-be dolgozni, ha egy kicsit tehetségesebb és képernyőképesebb lenne. De sajnos nem azok, így marad nekik a MSZP „ifjúsági” szervezete.

Valódi Hírek