Ordasat hazudott Matolcsy, senki sem akarta megtámadni a kormányt

Ahogy azt a társadalom józan többsége sejthette, Matolcsy György óriásit kamuzott, amikor a parlamentben február 22-én azt találta mondani, hogy egy NATO-tagállam (értsd: az Egyesült Államok) titkos hadműveletet indított jegybankunk és kormányunk megbuktatására.

Az Index információi szerint a nemzetbiztonsági bizottság mai ülésén ugyanis kiderült: nincs egyetlen olyan magyar titkosszolgálat, amelynek saját műveletből származó információja volna a jegybankelnök konteójáról.

A hivatkozott Matolcsy-előadás után Molnár Zsolt (MSZP) és Szél Bernadett fordult a bizottsághoz tájékoztatásért. Mesterházy Attila (MSZP) feljelentés tett.

Molnár az ülés után az Indexnek elmondta, hogy a katonai titkosszolgálat oldaláról „se kép, se hang: cáfolat” volt a reakció és a polgári titkosszolgálatoknak sem tudtak előrukkolni semmiféle konkrétummal.

Az Egyesült Államok nagykövetsége már korábban jelezte, hogy semmi alapja nincs az összeesküvés-elméletnek Összefoglalva az eddig elhangzottakat, valójában tehát a magyar jegybankelnök támadta meg országa egyik NATO-szövetségesét.

Valódi Hírek