Már Böjte Csaba is a pisiszexes, nőerőszakoló pszichopatát ajnározza

Alakul a világvége party a Földön: miután egy luxusprostituáltakkal pisiszexelő, nőerőszakoló, adócsaló, pszichopata, olajlobbista szélhámos megtrollkodta Amerikát, mifelénk is egyre többen vesznek érzékeny búcsút a józan eszüktől.

Böjte Csaba, az eddig leginkább a jófej dolgairól ismert szerzetes most egy békemenetes nénike lelkesültségével és helyesírásával (lásd még: halmozott felkiáltójelek!!!) osztotta meg Donald Trump beiktatási szertartását, majd tök komolyan Isten áldását kérte az Antikrisztusra.

Ide tesszük screenshotban és linkben is, mert úgysem hiszitek el:

Ahol egy egyházi vezető „imádságos tisztelettel”  van egy istentelen gazember iránt, ott kifordult sarkaiból a világ.

Ha tényleg nem a Bayer Zsolt rajongói klub valamelyik aktivistája törte fel Csaba testvér Facebookját, és az atya maga pötyögte be ezeket a sorokat, akkor nagyobb a baj, mint gondolnánk.

Az egy dolog, hogy Donald Trump elmúlt 70 éves pályafutása oly távol áll a názáreti Jézus tanaitól, mint Schmitt Pál a doktori címtől, de hogy egy gondolkodó ember, aki mellesleg Krisztus katonája, ilyen kritikátlan rajongással viseltessen Lucifer iránt, az kábé olyan érzés nekünk, mint amikor valaki végighúzza a körmét a pléhcsatornán.

Ahogy egy kommentelő írta a Mandineren:

ez még a fegyvereket is megáldaná!

Valódi Hírek