A DK nem hiszi el Rogán magyarázatát, vagyonnyilatkozati eljárást kezdeményeznek vele szemben

Miből?

Beszámoltunk róla, hogy váratlanul nagy összeget, 809 millió forintot vallott be vagyonából Rogán Antal a legfrissebb vagyonnyilatkozatában.

A propagandaminiszter szombaton reggel a Kormányzati Tájékoztatási Központon keresztül az alábbi közleményt adta ki:

„2020. január 31-én leadott vagyonnyilatkozatomban az előző évhez képest plusz bevételek jelentek meg. Ennek két oka van.

Bevételem származik az általam jegyzett elektronikus aláírási szabadalomból valamint válásomat követően az erdőterületeket leszámítva minden ingatlanomat és ingóságomat értékesítettem, más tulajdonom nincsen.

Vagyoni helyzetem világos, nyilatkozatomban a hatályos jogszabályoknak megfelelően mindent átláthatóan, részletesen feltüntettem.”

A Demokratikus Koalíció – valamiért – nem hisz Rogán Antalnak és vagyonnyilatkozati eljárást kezdeményeznek vele szemben.

A DK közleményében azt írja:

„Adott egy politikus, aki 26 éves kora óta országgyűlési képviselő. Most pedig bevallott egy több, mint 800 milliós vagyont.

Tekintettel arra, hogy elvileg csak a képviselői és miniszteri fizetése járt neki, ez az összeg azt jelzi, hogy gyűjtője vagy lángelme, pénzügyi zseni, vagy korrupt gazember. A neve Rogán Antal.

Helikopterrel repked, a barátai zsíros üzleteket nyernek, milliárdokat költ hazug propagandára a mi pénzünkből, hozzá kötik a letelepedési kötvénybizniszt, amellyel akár bűnöző migránsok is kaphattak bejutási lehetőséget Magyarország és az Unió területére.

A DK kíváncsi a részletekre. Ilyen vagyon ugyanis nem nő magától.

Tudni akarjuk a receptet, hátha másnak is sikerül a csoda. Rogán, a „lángelme” számoljon el az utolsó fillérig.

Miből jött össze a mesés vagyon? Mert politikusi fizetéséből biztos nem.

A DK vagyonnyilatkozati eljárást kezdeményez Rogán Antallal szemben, hogy a milliárdos csodalény elárulhassa a titkot, és legyen végre esélye a melósnak, tanárnak, mentősnek, tűzoltónak is, hogy gyarapodjék.

Ennyivel Rogán Antal biztosan tartozik a magyaroknak.”

(dkp.hu)

Valódi Hírek