Kelemen Anna: „Álszentség Norbit azért támadni, mert kimondja a tényeket!”

Az ismert luxusmodell megvédte a túlsúlyos anyukákat sértegető fitneszvállalkozót.

Bár Karácsony Gergely közmédiás botrányinterjúja azóta mindent kitakart, de a jobb memóriájúak emlékezhetnek rá, hogy 1-2 napja még azon pörgött az ország, hogy Schobert Norbert kijelentette:

a házasságok nagy részét a nők „cseszik el” azzal, hogy a terhességük alatt meghíznak 20-30 kilót, majd nem fogynak le.

A nőket és férfiakat egyaránt sértő kijelentések után bojkottot hirdettek Norbi termékeire, a „fitneszguru” Facebook-oldalán percről percre fogynak a követők, az ismert emberek pedig vérmérsékletüktől függően reagálnak Norbi állításaira (mi Oláh Gergő és Herczeg Szonja reakcióját, valamint Kal Pintér Mihály író csodálatos paródiavideóját szemléztük).

Akadt azonban valaki, aki határozottan a „fitneszguru” mellé állt: Kelemen Anna luxusmodell a közösségi oldalán védte meg Norbit:

„Schobert Norbi nem közellenség!

Álszentség egy embert azért támadni mert kimondja a tényeket, hogy a szülés után nem elég férfi társunknak, hogy Szent Asszonyként mennybe mentünk. A férfiak vizuális lények, hölgyek fogadjátok ezt el!

Aki pedig Rubint Rékát kritizálja, álljon fel a gép elől és csinálja utána!”

Kelemen Anna később a Velvet kérdésére bővebben is kifejtette gondoltait:

„Nem értem ezt az egész helyzetet. Az emberek k**vára álszentek és ráadásul agresszíven támadnak, ha valaki mást mond, mint amit hallani szeretnének.

Rengeteg igazság van abban, amit Norbi mondott, de ilyen országban élünk, ahol rögtön betámadják azt, aki őszinte és ki is áll a véleménye mellett.

Nem számít, megy az össznépi fáklyás menet, gyűlölködnek, szidnak mindent a lényegen pedig senki nem gondolkodik. Egyébként azt látom, hogy közutálat tárgya, bármit mond azon rögtön felhördülnek az emberek.”

(Velvet nyomán)

Valódi Hírek