Oláh Gergő keményen kiosztotta Schobert Norbit: „Aki a túlsúlyt válóoknak tartja, az nem férfi, nem férj és semmiképpen sem apa” (+videó)

Megrázta a pofonfát a fitneszguru.

Beszámoltunk róla, hogy országos bojkott indult Schobert Norbi termékeire, miután a „polihisztor” fitneszmilliárdos a férfiak és a nők méltóságát is súlyosan sértő megjegyzéseket tett, azt állítva, hogy

a házasságok nagy része azért megy tönkre, mert a nők meghíznak a szülés után.

Az ügy hatalmas ventillációt keltett a közösségi médiában és a celebvilágban: a hírességek egymás után mondják el (többnyire lesújtó) véleményüket Norbi kijelentéséről.

Most megszólalt Oláh Gergő, az X-Faktor harmadik szériájának győztese is.

Az énekes, négygyermekes apuka a legfrissebb videójában azt mondja:

„Az én feleségem 4 gyermeket hozott a világra. Amikor megismertem Nikit, 50 kiló volt. 11 év házasság és 4 gyermek szülése után 68 kiló. Csodálatos nőnek tartom Nikit, vonzónak tartom és nagyon nagyon szeretem úgy, ahogyan van.

Ha még felszed 10 kilót, akkor is ugyanúgy fogom szeretni és tisztelni. Sőt, minden gyermek szülése után még jobban vonzódtam hozzá. (…)

Aki a túlsúlyt válóoknak tartja, az nem férfi, az nem férj, semmiképpen sem apa. Az egy tinédzser, egy béna, buta kamasz, aki egyáltalán nem érti az igazi élet értelmét és lényegét.”

Videó:

A házasság témát nem volt bölcs dolog említeni, főleg így!

Közzétette: Oláh Gergő Hivatalos Oldala – 2020. január 21., kedd

.

Valódi Hírek