Egy magyar grafikuslány a rajzai bevételéből 1000 kiló eledelt vett a menhelyi állatoknak karácsonyra

Van még emberség az országban.

Egy tonna eledelt ajánlott fel a paksi állatmenhelynek Slezák Diána grafikus, aki 100 százalékban a rajzai árából fedezte a gigantikus jótékonysági akció költségeit – minderről a Facebookon számolt be.

Slezák Diána grafikái nagyon népszerűek voltak az Instagramon: az akció meghirdetésétől számítva 24 órán belül mindegyik elkelt.

Mint írja:

„Idén harmadik alkalommal rajzoltam végig az Inktobert és ez az év volt a második, amikor a rajzaimmal a paksi állatmenhelyet támogattam.

Már tavaly is alig hittem el azt az óriási érdeklődést, ami a kezdeményezésemet övezte (akkor 500 kg táp gyűlt össze), azt viszont nem tudom mikor leszek képes feldolgozni, hogy idén sikerült megdupláznunk a tavalyi mennyiséget és ma délután 1000 kg, azaz EGY TONNA tápot hagytunk Pakson. Komolyan nem térek magamhoz.

És nem ment volna egyedül. Nagyon sokat dolgoztam ezeken a rajzokon és kiadványokon az elmúlt 2 hónapban, rengeteget éjszakáztam és ezt nem biztos, hogy mindig könnyű volt elviselni (köszi azoknak, akiknek mégis sikerült). ❤️”

Idén harmadik alkalommal rajzoltam végig az Inktobert és ez az év volt a második, amikor a rajzaimmal a paksi…

Közzétette: Diana Slezak – 2019. december 15., vasárnap

.

Íme néhány rajz Slezák Diána alkotásai közül (az összeset megtalálod a szerző Instagram-oldalán):

.

.

.

.

(Köszönjük a találatot a 24.hu-nak!)

 

Valódi Hírek