Itt a vége: Beadta a válópert Rogán Antal és Rogán Cecília

14 évnyi együttlét után.

Péntek délelőtt drámai hangú közleményt adott ki a Miniszterelnöki Kabinetiroda sajtóosztálya, idézzük:

„Tájékoztatjuk a közvéleményt, hogy meghoztuk közös életünk legnehezebb döntését, a jövőben külön utakon folytatjuk. A mai napon hivatalosan is benyújtottuk válási szándékunkat. A közösen eltöltött tizennégy évünket egymás iránti tisztelettel zárjuk le.

Most az elsődleges feladatunk az, hogy a számunkra két legfontosabb személyt, közös gyermekeinket a körülményekhez képest megóvjuk. Ezért arra kérjük a sajtó képviselőit, hogy döntésünket tartsák tiszteletben és legyenek tekintettel kiskamasz fiainkra.

Továbbá tisztelettel kérjük a média munkatársait, hogy gyermekeink képmását ne hozzák nyilvánosságra, és tartózkodjanak találgatások, valótlan állítások közlésétől. Válásunkkal kapcsolatban egyebet nem kívánunk megosztani a nyilvánossággal. Megértésüket köszönjük.

Rogán Cecília Rogán Antal”

Rogánék elmondásuk szerint 2006 őszén ismerkedtek meg, azonban az első találkozás körülményeit nem mindig ugyanúgy idézték fel.

„Egy kiállításmegnyitón találkoztunk a belvárosban, öt hónappal ezelőtt. Mögöttem állt, megkocogtatta a vállamat, és elhívott kávézni. Először nemet mondtam, mert a tévéből ismerve egyáltalán nem volt szimpatikus. Aztán néhány mondatot váltottunk, és meggondoltam magam”

– nyilatkozta a feleség a lánykérés idején a Blikknek.

A 2010-es Mr. és Mrs. című celebvetélkedő bemutatkozó videójában Rogán-Gaál már azt mondta, hogy „az első találkozás tulajdonképpen egy állásinterjú volt, nem nevezném randinak”, majd egy vágás, és az akkor még csak V. kerületi polgármester mosolyogva belemondta a kamerába:

nagyon impozáns dekoltázsa volt.

A videóban a miniszter neje úgy folytatta, hogy „az állást nem kaptam meg, de a randevúk egymást követték”.

Rogán egyébként sajtósként alkalmazta volna későbbi feleségét.

Az elmúlt években Rogán Cecília önálló üzleti tényezővé nőtte ki magát, médiás vállalkozása mellett sportrendezvények szervezésével kezdett foglalkozni.

Volt olyan év, amikor a Sarka Katával közös vállalkozásuk megtízszerezte az árbevételét, a nyereségüket pedig az előző évi harmincszorosára növelték.

Rogán Cecília gazdasági társaságainak felfutásában az állami vállalatok is segítettek:

  • az MVM 230 millió forint,
  • a Szerencsejáték Service Zrt. 205 millió forint,
  • az Antenna Hungária pedig 60 millió forint

támogatást nyújtott idén a Fitbalance Aréna Tavasz, a Fitbalance Kids, valamint a Nemzeti Futóverseny lebonyolítására.

A Rogán-házaspár egyébként szeptember elején költözött össze Sarka Katával és férjével, a Valton Security kisebbségi tulajdonosával, Bessenyei Istvánnal.

A miniszter ősszel már innen járt dolgozni, de nem sokáig, a 24.hu információi szerint Rogán nem sokkal az önkormányzati választások után kiköltözött az ingatlanból.

(via)

Valódi Hírek