Szanyi Tibor: Hülyének nézik a tagságot, maguknak meg „egymilliós fizetéseket” osztogatnak az MSZP-ben (+videó)

Az ATV ma esti élő műsorában borította ki a bilit.

Telefonon kapcsolták az Egyenes beszéd péntek esti adásában a Brüsszelben tartózkodó Szanyi Tibort, miután ma kiderült: az MSZP felfüggesztette a politikus tagságát a pártban.

Szanyi Tibor elmondta:

„Én úgy tudtam, hogy nincs semmiféle ügy, ami engem érintene, bár én felajánlottam az elnökségnek, hogy ha bárki velem kapcsolatos dolgokat akar tárgyalni, akkor azt a jelenlétemben tegyük meg.

Miután az elnökség nagyon jól tudta, hogy én ma biztosan nem tudok részt venni az ülésen, kaptak az alkalmon, hogy gyerünk, akkor hopp, függesszük föl, ha már úgysincs itt”

Az MSZP alelnöke közölte: azóta sem tudja, ki volt az indítványtevő és mi volt a döntés indoka.

Szanyi Tibor kijelentette: „ha valaki veszélyezteti a választásoknak a sikerét, akkor az konkrétan ez az elnökség”.

Úgy gondolja, „meg is bukott főleg az elnök, meg a köré gyűlő fizetett tisztviselők. Én őszintén szólva nem tudom, hogy a 6,6 százalék után hogy lehet ilyen közleményeket kiadni”

– fogalmazott.

Az előválasztásról szólva elmondta: az MSZP-nek nincs mivel dicsekedni, ugyanis Karácsony Gergely maradt a Párbeszéd társelnöke és a kampányában igyekezett is eldugni, hogy „az MSZP is vele van”. Eltüntették Karácsony a pultjairól az MSZP színeit, sőt még az MSZP-logót is letakarták.

Szanyi szerint egyébként a párt ügyeit pont Tóth Bertalan beszélte ki, ő pedig nem nyílt leveleket írt, csak ezeket valaki átadta a sajtónak az elnökségből. „Nem engem kellene felfüggeszteni, hanem azt, aki ezt csinálta”– vélekedett.

Szanyi Tibor elmondta: őt az MSZP tagsága érdekli, akiket szerinte a vezetőség „hülyének néz: kihajtja őket az utcára, miközben maguknak osztogatják a fél, meg egymilliós fizetéseket.”

Szanyi úgy látja: kiszorítósdit játszanak vele, de nincs még vége a játszmának, és „magukkal tolnak ki” a vezetőségben.

.

(atv.hu)

Valódi Hírek