Dobrev Klárát ócsárolta Selmeczi Gabriella: Hatalmas hazugsággal támadta be az ellenzéki politikust

Csúnya öngól: 50 perccel később még az MTI is korrigálni volt kénytelen Selmeczi aljas szövegét.

Elvakult gyűlöletében egy kapitális marhasággal vádolta meg Dobrev Klárát a Fidesz szellemóriása.

Még az MTI is korrigálni volt kénytelen a Selmeczi Gabriella szombati sajtótájékoztatójáról szóló hírt.

Az állampárti hírügynökség eredetileg az alábbi szöveget adta ki ma 12:08-kor:

A szocialisták és Gyurcsány Ferenc pártja továbbra is szilárdan bevándorláspártiak, ha tehetnék a migránsokhoz csoportosítanák a gyermekes családoknak juttatott adókedvezményeket és támogatásokat – mondta Selmeczi Gabriella, a Fidesz országgyűlési képviselője szombaton Budapesten, sajtótájékoztatón.

A kormánypárti politikus kifejtette, a szocialista-liberális kormányok és Gyurcsány Ferenc miniszterelnökként elvettek a gyermekektől és az őket nevelő családoktól. Amikor kormányra jutottak első dolguk volt megszüntetni a gyermekek után járó adókedvezményt, majd kivezették az otthonteremtési támogatásokat és rengeteg óvodát, bölcsődét, sőt kistelepüléseken iskolákat zártak be.

„Gyurcsány Ferencné Dobrev Klára volt az, aki bejelentette, hogy nem három évig jár a gyes, hanem csak két évig” – hangsúlyozta a Fidesz képviselője, majd hozzátette, „amíg ők kormányoztak, addig egymillióan váltak munkanélkülivé”.

Selmeczi Gabriella szerint a baloldal 2010 után ellenzékből is mindent megtett, hogy ne kerüljön több pénz a gyermeket nevelő családokhoz, miközben az Orbán-kormánynak még akkor is a családok voltak a legfontosabbak, amikor kilenc éve a „szakadék szélén táncolt az ország”.

A Fidesz akkor ezért, vagyis a családok, nagyszülők érdekében szavazta meg elsők között a nők 40 év munkaviszony utáni nyugdíjazásának lehetőségét, valamint az új otthonteremtési támogatásokat, ezeket a javaslatokat azonban az ellenzék nem támogatta – mondta a kormánypárti politikus.

Kiemelte, a szocialisták és Gyurcsány Ferenc pártja nem is titkolják, hogy a migránsoknak adnának több pénzt, ezt mutatja az is, hogy az Európai Parlamentben is abba a szocialista frakcióba ülnek be, amely nyíltan támogatja a bevándorlást.

A félkövérrel szedett bekezdést végül az MTI 12:55-kor törölte a szövegből, miután valaki 80 IQ fölött a Fideszből rájöhetett, hogy Dobrev Klára nem jelenthetett be semmilyen kormányzati intézkedést, mivel nem volt kormányzati szerepe soha.

De álljon itt mementóként még egyszer az ominózus mondat, hogy mindenki lássa: 2019 nyarán ott tart Selmeczi Gabriella, ott tart a Fidesz és az MTI, hogy ilyen bődületes hazugságokkal próbálják manipulálni az embereket:

„Gyurcsány Ferencné Dobrev Klára volt az, aki bejelentette, hogy nem három évig jár a gyes, hanem csak két évig” – hangsúlyozta a Fidesz képviselője, majd hozzátette, „amíg ők kormányoztak, addig egymillióan váltak munkanélkülivé”.

És akkor arról az aljasságról nem is beszéltünk, hogy a valódi nevétől megfosztva, Gyurcsány Ferencnéként emlegették a DK európai képviselőjét, az ország legnépszerűbb ellenzéki politikusát.

Valódi Hírek