Breaking: Eltűnt a Facebookról Ujhelyi patkányozós videója

Egy napot élt.

Annyi kritikát kapott az MSZP a hétfőn megjelent videó miatt, hogy inkább leszedték a Facebookról. Ujhelyi azt írja, nem is folytatnak patkányozós kampányt.

Mint ismert: a szocialisták parlamenti képviselője péntek reggel az ATV élő műsorában arra a kérdésre, hogy miért növekszik folyamatosan a Fideszre szavazó emberek tábora, úgy válaszolt:

„Sok a patkány Magyarországon.”

Az eset után az ellenzéki oldalon is többen felvetették Bangóné alkalmatlanságát, a Fidesz pedig kampányfilmet forgatott a borzalmas mondatokból.

A botrányból az MSZP nem azt a következtetést vonta le, hogy ideje lenne a háttérbe húzni Bangónét, hanem elkezdték fullba nyomni a patkányozást: hétfőn már Ujhelyi István is beszállt a kórusba. Keddre azonban mindez megváltozott.

Ujhelyi a Facebook-oldalán azt írja, „meghallottam és megértettem ugyanakkor közösségünk véleményformálóinak féltő szavait is. Nincs vitánk egymással, sőt. Mi nem akarunk hazánk kútmérgezői lenni, nem akarjuk kirúgni magunk alól a rothadt hatalommal szemben meglévő morális mankónkat. Nem is tettük, nem is tettem. Nem is fogom soha. Mi különbek vagyunk ennél a rezsimnél és féktelen maffiacsaládjánál.

Nem is folytatunk patkányozós kampányt.”

Azt is hozzáteszi: A Fidesz hazug, súlyos pénzekkel meghirdetett kampányára adtunk hangos, karakán és – vállalom – sokkoló választ. Tudom és érzem a visszajelzések tömegéből, hogy sokak elvárása volt az, hogy végre határozottan és egyértelműen kiálljunk magunkért és közösségünkért. A válaszvideónk, a figyelemfelhívó üzenetünk elérte célját és célzottjait,

a mai nappal le is vettük az oldalainkról.

https://www.facebook.com/dr.ujhelyi.istvan/photos/a.746813468666175/2596263737054463/?type=3&theater

Valódi Hírek